Opening Fjällräven & Hanwag Brandstore Amsterdam

Afgelopen donderdag 24 oktober jl. is in Amsterdam – aan de Rozengracht – de tweede Fjällräven en Hanwag Brandstore geopend. Na New York is Amsterdam de stad waar Fjällräven en Hanwag samen een winkel openden.

Fjällräven CEO Martin Axelhed
Fjällräven CEO Martin Axelhed

Beide merken zijn in Nederland erg populair. In de brandstore Amsterdam komen de merkbeleving en de lange, rijke historie van de twee merken maximaal tot hun recht. Tevens zijn Fjällräven en Hanwag in staat hun complete actuele collecties te presenteren.

Ook de mensen achter Fjällräven en Hanwag waren aanwezig, zoals o.a. Fjällräven CEO Martin Axelhed en Hanwag Hoofd Marketing & Sales, Jürgen Siegwarth.

Kenth Fjellborg
Kenth Fjellborg

Kenth Fjellborg verzorgde een presentatie over de Polar Expeditie. Vanaf 14 november wordt hiervoor de inschrijving geopend. Hieruit worden twintig avontuurlijke mensen uit alle hoeken van de wereld gekozen. Met weinig tot geen ervaring in extreme weersomstandigheden, krijgen zij de kans van hun leven. Vergezeld van tientallen sledehonden maken ze samen een 330 kilometer lange trektocht door de Arctische toendra.

Onderstaand een foto-impressie van openingsavond van de brandstore.

[vc_images_carousel images=”6340,6339,6338,6337,6336,6335,6334,6333,6331″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_buttons=”” partial_view=”” wrap=”” img_size=”full”]
Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief