European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 Aflevering 4

Het grootste adventure filmfestival van Europa. Jaarlijks organiseert de E.O.F.T., in samenwerking met Mammut en GORE-TEX, een filmtour door wel twintig landen. Deze tour is al negentien jaar hét filmevenement voor outdoor liefhebbers in Europa. We hoeven niet uit te leggen waarom de tour niet door kon gaan. De E.O.F.T. heeft daar een mooie oplossing voor bedacht! Dit seizoen brengen ze het avontuur (en inspiratie) in huis met de nieuwe streamingsdienst.

Aflevering 4 is beschikbaar. Hierin gaan we terug in de tijd: wees getuige van de fitheid van een 13-jarig klimtalent met de naam David Lama en sluit je aan bij klimlegende Lynn Hill op Castleton Tower in Utah. Twee Noorse wintersurfers laten je een leven zien dat is opgebouwd uit drijfhout, waar de tijd lijkt stil te staan. Daarentegen streven wingsuit-piloot Ellen Brennan en haar Birdmen een leven in vrije val na van meer dan 210 km/u.

E.O.F.T. Basecamp

E.O.F.T. Basecamp serie bestaat uit E.O.F.T.’s meest tijdloze klassiekers van de afgelopen jaren. Deze zijn te bekijken in vier zorgvuldig gecureerde afleveringen. Laat je meesleuren naar de meest memorabele en iconische European Outdoor Film Tour momenten. Alle vier de afleveringen staat inmiddels online. De afleveringen zijn los te huren of meteen voor het hele seizoen, zodat je de hele serie kunt bekijken.

Outdoor Cinema

De organisatoren van het Banff Mountain Film Festival en de Ocean Film Tour hebben de handen ineen geslagen en samen hun eigen streamingsdienst opgericht, genaamd Outdoor Cinema. Outdoor en actionsport liefhebbers zullen zich als een “kind in een snoepwinkel” voelen bij het zien van de meest inspirerende avontuur- en outdoor films van het jaar. De films gaan over unieke outdoor verhalen, met de beste atleten in de hoofdrol. Zo kan jij het avontuur in huis brengen en helpen we tegelijkertijd elkaar deze moeilijke tijden door. De streamingsdienst is namelijk niet helemaal gratis. Je kiest een film, koopt een ‘ticket’ en geniet!

HIER kun je de SEASON PASS voor de complete serie tegen een speciale korting bestellen!

European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 Aflevering 4
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Zweedse consumenten roepen Fjällräven opnieuw uit tot meest duurzame merk

Voor het vierde jaar op rij hebben consumenten in Zweden Fjällräven uitgeroepen tot het meest duurzame merk van het land in de categorie ‘Clothes...

Hèt duikhorloge is de Omega Seamaster Planet Ocean Ultra Deep

Omega creëerde het Ultra Deep Professional prototype horloge dat door avonturier Victor Vescovo werd gebruikt tijdens saturatieduik in de Marianentrog in 2019, dat een...

Dit gebeurt er als je met een Volvo V90 Hybrid een roadtrip maakt door Schotland

Schotland is de ideale reisbestemming voor zowel de buitensporter als de cultuurliefhebber. Nog mooier is een combinatie daarvan. Ik ondernam samen met mijn twee...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief