Milieubescherming- en milieuactivisten begeleiden de International Ocean Film Tour

Voor de zevende keer steekt de International Ocean Film Tour van wal en neemt je mee op reis op, over en in de wereldzeeën. Op 3 maart 2020 lichten we het anker en brengen we niet alleen spannende avonturen op zee maar ook de beste watersportfilms op het witte doek.

Duik met ons onder in een programma vol met surf-action, liefde voor de oceanen en pure zin om te ontdekken. Het gezicht van de tour van dit jaar is de onstuitbare Bethany Hamilton. Op haar weg naar de top van de surfelite liet de Hawaïaanse zich zelfs niet door een Tijgerhaai stoppen, die haar als dertienjarige de linkerarm afbeet. Wat een tweevoudig huisvader ertoe brengt om de Atlantische Oceaan te willen oversteken in een amper vier meter lang bootje? Robert Manry op jacht naar een jongensdroom. Mike DeGruy kent ‚Het Blauwe Wonder‘ vanuit een heel andere gezichtshoek. De geboren ontdekkingsreiziger ontwikkelde zich gedurende zijn leven tot een van ’s werelds meest succesvolle onderwaterfotografen en gold als onvermoeibaar beschermer van de oceanen. En dat watersport het leukste is wanneer je met anderen de golven in kunt duiken, laten THE ARMSTRONGS en DEAN GOES SURFING zien. Dubbeldikke pure levensvreugde!

De première in Nederland is op 9 maart in de Lourdeskerk in Scheveningen

Begeleid door milieu bescherming en -activisten

In veel steden wordt de Int. OCEAN FILM TOUR door milieubeschermingsorganisaties en milieuactivisten begeleid, die informatie geven over wat je als individu kunt doen om de wereldzeeën en haar bewoners te helpen beschermen.

Milieubescherming- en milieuactivisten begeleiden de International Ocean Film TourHet International Ocean Film Tour programma:

  • ma, 09-03-20 – 20:00  Den Haag – Lourdeskerk Scheveningen
  • di, 10-03-20 – 20:00    Nijmegen – De Lindenberg
  • wo, 11-03-20 – 20:00  Amsterdam – Meervaart Theater
  • do, 12-03-20 – 19:00  Enschede – Kinepolis Enschede
  • vr, 13-03-20 – 20:00   Rotterdam – Kinepolis Cinerama Rotterdam
  • za, 14-03-20 – 20:00   Den Haag – Lourdeskerk Scheveningen
  • ma, 16-03-20 – 19:00  Utrecht – Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
  • di, 17-03-20 – 19:00    Groningen – Kinepolis Groningen – Saal 2

TicketsKaartjes zijn vanaf 13 Euro in de voorverkoop te krijgen of op Outdoor Ticket online te bestellen.

Milieubescherming- en milieuactivisten begeleiden de International Ocean Film Tour

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief