Point Break vs Point Break

In 1991 is Point Break – met Keanu Reeves en Patrick Swayze – de aanleiding geweest dat ik ben gaan golfsurfen. Nog steeds kijk ik de film jaarlijks zeker één keer. Op 7 januari gaat de Point Break remake in Nederland in Première. Na de trailer gezien te hebben en de Sneak Preview op RTL, ben ik onder de indruk.

Point Break plot

Jonge FBI-agent Johnny Utah (Luke Bracey) besluit te infiltreren in de groep van de charismatische Bodhi (Édgar Ramírez). Zijn team lijkt niets anders te doen dan big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding, freeclimbing en motorracen… of beroven ze ook af en toe een bank? Om het vertrouwen van de mannen én vrouw (Teresa Palmer) te winnen, moet Utah meedoen aan hun extreem spectaculaire acties. Undercover, met zijn leven constant in gevaar, wil hij bewijzen dat het team verantwoordelijk is voor bizar uitgevoerde misdrijven.

Stunts

In Point Break 3D is het een komen en gaan van de meest gewaagde actiescènes ooit vastgelegd op film, uitgevoerd door de allerbeste extreme sporters ter wereld zoals surfers Laird Hamilton en Ian Walsh, snowboarder Louie Vito, skateboarders Bob Burnquist en Eric Koston en free climber Chris Sharma.

Ik kijk ernaar uit!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.