Doe mee met de European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 raffle en win livestream tickets

Het grootste adventure filmfestival van Europa. Jaarlijks organiseert de E.O.F.T., in samenwerking met Mammut en GORE-TEX, een filmtour door wel twintig landen. Deze tour is al negentien jaar hét filmevenement voor outdoor liefhebbers in Europa. We hoeven niet uit te leggen waarom de tour niet door kon gaan. De E.O.F.T. heeft daar een mooie oplossing voor bedacht! Dit seizoen brengen ze het avontuur (en inspiratie) in huis met de nieuwe streamingsdienst waarvoor wij drie E.O.F.T. tickets weggeven.

Aflevering 3 is nu beschikbaar. Kunnen jullie je nog de twee kerels herinneren die met megagroot ogende voertuigen hun extreme trip over Victoria Island volbrachten? THE CROSSING is slechts een van de hoogtepunten van onze gloednieuwe BASECAMP EPISODE THREE. Ook zit er een mix uit adrenalinestoot en circus-op-duizelingwekkende-hoogte in, evenals twee adembenemende alpiene avonturen met Benedikt Böhm, Sebastian Haag, Tommy Caldwell en Oscarwinnaar Alex Honnold.

E.O.F.T. Basecamp

E.O.F.T. Basecamp serie bestaat uit E.O.F.T.’s meest tijdloze klassiekers van de afgelopen jaren. Deze zijn te bekijken in vier zorgvuldig gecureerde afleveringen. Laat je meesleuren naar de meest memorabele en iconische European Outdoor Film Tour momenten. De eerste twee afleveringen staat inmiddels al online. De afleveringen zijn los te huren of meteen voor het hele seizoen, zodat je de hele serie kunt bekijken.

Outdoor Cinema

De organisatoren van het Banff Mountain Film Festival en de Ocean Film Tour hebben de handen ineen geslagen en samen hun eigen streamingsdienst opgericht, genaamd Outdoor Cinema. Outdoor en actionsport liefhebbers zullen zich als een “kind in een snoepwinkel” voelen bij het zien van de meest inspirerende avontuur- en outdoor films van het jaar. De films gaan over unieke outdoor verhalen, met de beste atleten in de hoofdrol. Zo kan jij het avontuur in huis brengen en helpen we tegelijkertijd elkaar deze moeilijke tijden door. De streamingsdienst is namelijk niet helemaal gratis. Je kiest een film, koopt een ‘ticket’ en geniet!

Wij geven 3 livestream E.O.F.T. tickets weg

In samenwerking met European Outdoor Film Tour mogen wij 3 online streaming tickets weggeven voor E.O.F.T. Basecamp!

Wat moet je doen?

De winactie loopt t/m 31 januari 2021

Doe mee met de European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 raffle en win livestream tickets

Winnaars kunnen met de streaming tickets ook eerdere afleveringen bekijken.

Bekijk de trailers van de twee voorgaande afleveringen

Kijk uit naar de zeilende en zingende klimploeg van de Dodo, fiets met Kyle Dempster door het wilde Kirgizië en zie hoe de Franse zanger ZAZ de Mont Blanc beklimt als een alpine nieuwkomer.


De BAFFIN BABES maken van het Canadese pakijs hun dansvloer, vier kajakkers gaan geen enkel risico uit de weg in Papoea-Nieuw-Guinea en in UNBRANDED steken mustangs en cowboys het (wilde) westen over – betreed nieuw avontuurlijk terrein met onze helden uit EPISODE TWEE.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: Fjällräven High Coast Hike wandelbroek

In deze review kijk ik naar de Fjällräven High Coast Hike Trousers M Long in maat 52 (US 36 ”) die 350 gram weegt....

Rab lanceert dons-inzamel en recycle programma

Rab is gestart met een eigen programma voor het verzamelen en recyclen van dons. De regeling maakt deel uit van de duurzaamheid strategie van...

Kitesurfer Youri Zoon vs de Land Rover Plug-in Hybrid tijdens ‘The Perfect Storm’

Land Rover en wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon gingen onlangs een challenge aan, waarbij Land Rover wilde aantonen dat haar Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief