Ga voor een winterse kickstart: de Fjällräven Polar 2024!

In April 2024 zal Fjällräven Polar een spannend avontuur organiseren waarbij 20 avonturiers van over de hele wereld samenkomen voor een onvergetelijke hondenslee-expeditie. Tijdens deze 300 kilometer lange tocht door de adembenemende Scandinavische Arctische toendra zullen de deelnemers vijf dagen lang genieten van het rijden op hun eigen hondenslee, terwijl ze zich onderdompelen in een compleet andere wereld. Ze zullen waardevolle overlevingsvaardigheden leren, reizen over bevroren meren en door dichte dennenbossen, en zich aanpassen aan het leven in het Noordpoolgebied, waar temperaturen kunnen dalen tot wel -30°C.

In deze 19e editie, biedt Fjällräven Polar een weg naar het winterse buitenleven voor mensen die op zoek zijn naar meer wildernis in hun leven. In navolging van de missie van Fjällräven om mensen te inspireren meer tijd in de natuur door te brengen, bewijst deze expeditie dat met de juiste uitrusting en de juiste kennis iedereen kan genieten van het outdoor leven in arctische omstandigheden, ongeacht eerdere ervaringen.

Ga voor een winterse kickstart: de Fjällräven Polar 2024!

Inschrijven voor de Fjällräven Polar

Vanaf maandag 30 oktober 2023, tijdens het wereldwijde lanceringsevenement, nodigt Fjällräven nieuwsgierige mensen uit om zich in te schrijven voor deze expeditie. Wie gretig is om mee te doen, registreert zich voor de lancering van Fjällräven Polar 2024 en ontvangt alle informatie die nodig is om lid te worden van het Polar expeditieteam. Fjällräven gelooft dat iedereen een poolreiziger kan worden. Dit avontuur bewijst het.

Ga voor een winterse kickstart: de Fjällräven Polar 2024!

Belangrijke data

Fjällräven Polar 2024

  • Wereldwijd lanceringsevenement: Maandag 30 oktober 2023
  • Opening aanmelding voor deelname: Maandag 30 oktober 2023
  • Sluiting aanmelding voor deelname: Zondag 19 november 2023
  • Aankondiging winnaars: Maandag 11 december 2023
  • Fjällräven Polar expeditie: 2–8 april 2024

Sluit je nu aan bij het team van april 2024

Ga voor een winterse kickstart: de Fjällräven Polar 2024!
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Volvo XC60 2024, één groot avontuur | Autotest

De Volvo XC60 Recharge T6 AWD Plug-in Hybrid Ultimate Bright 2024 is een ideale keuze voor liefhebbers van avontuur die genieten van comfort en houden van mooie auto's.

De langverwachte ThruDark HeriTech collectie in samenwerking met Jason Fox

ThruDark heeft recent de langverwachte "HeriTech" collectie gelanceerd, met een unieke samenwerking met merkambassadeur en oude vriend Jason Fox - "Foxy". Deze eerste collectie...

Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

Morgen, op 10 februari 2024, is het weer zover: International Ski Patrol Day wordt voor de derde keer op rij georganiseerd door het Noorse...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief