007 is weer op weg naar de Oostenrijkse Alpen! Om dat te vieren de 24e Bond zal film getiteld “Spectre”, Daniel Craig, samen met schurk Christoph Waltz en Monica Belucci, naar Sölden komen voor opnames.

In een persconferentie in de Londense Pinewood Studios van donderdag 4 december 2014, heeft director Sam Mendes bevestigt: “We are bringing Bond back to the Alps, back to the snow – to Sölden in Austria.” Naast Sölden zal voor de Bond-film ook worden gefilmd op locaties in Londen, Rome, Mexico-stad en Tanger in Marokko. Meerder scènes zullen worden geschoten in het IceQ restaurant en in de nabijgelegen gletsjers van Rettenbach en Tiefenbach, de schurk Christoph Waltz, die onlangs werd geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame, zal het gevecht met 007 Daniel Craig aan gaan in een adembenemende film setting.

Spectaculaire filmlocaties voor 007

Sinds januari van dit jaar, zijn de producenten op zoek geweest naar een geschikte film locatie in de sneeuw. Ze besloten Sölden te kiezen, met als speerpunt het spectaculaire luxe IceQ restaurant en het indrukwekkende berglandschap. In de 24e bond-film wordt Jaes Bond wederom opgejaagd door de schurk: de filmtitel verraad al een beetje dat het een strijd wordt tegen een internationale terroristische organisatie. De opnames in Sölden starten vanaf december 2014 tot februari 2015.

Verwachte filmtijden voor James Bond “Spectre” zijn als volgt:

  • 10 – 12 dec. 2014: Road up at the Glacier, road tunnel at the Glacier
  • 07 – 10 jan. 2015: 3S Cable Car and ICE Q Restaurant
  • 12 – 13. jan. 2015: Road up at the Glacier, road tunnel at the Glacier
  • 09 – 17 feb. 2015: Road up at the Glacier, road tunnel at the Glacier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.