Kickstarter – De Langly 3-layer Field Jacket voor reizen, foto en videografen

Soms komt er een bijzonder interessante Kickstarter-campagne langs waar we echt enthousiast over zijn. De afeglopen jaren zijn we vele uren en dagen outdoor onderweg en op pad geweest. Om te genieten natuurlijk, maar ook vaak om foto’s en video’s te maken, voor onszelf en voor onze klanten. En altijd is daar de uitdaging hoe je je spulletjes veilig meekrijgt en makkelijk onder handbereik houdt. Daarom waren we bijzonder geïnteresseerd in de Langly Field Jacket.

Een van de uitdagingen van het filmen onderweg, zeker bij de documentaire stijl van filmen, is dat je je spullen bij de hand wilt hebben, klaar om te gebruiken en gemakkelijk te bereiken. Ik film met een DLSR, en het beschikbaar hebben van, lenzen, microfoons, filters, batterijen enzovoorts is echt erg nuttig.

Bergruimte

Het Langly Field-jack is gebaseerd op het klassieke ontwerp van een jas voor fotografen, maar gelukkig hebben ze het design wat opgewardeerd tot iets dat een stuk modieuzer is. Maar de functionaliteit zie je er aan af is door de grote vakken om je spullen veilig op te bergen.

En dat is het specifieke aan deze jas, de vele verschillende zakken die zijn afgestemd op de spullen die je dicht bij je wilt hebben. Ik ben vooral geïnteresseerd in speciale vakken om extra accu’s en batterijen dicht bij de warmte van je lichaam te houden. Onder koude omstandigheden kunnen accu’s snel leeglopen.

Weersbestendig

De Field Jacket is een drielaags shelljas waarvan Langly beweert dat het je volledig droog houdt terwijl het goed ademend blijft en transpiratievocht van je lichaam afvoert. Precies wat een goede 3-laagse jas moet doen. Het prijsniveau van de “Photographer” model van het jasje is ongeveer $ 435 dollar. De Kickstarter-prijs op dit moment is $ 325.

Langly

Langly is een Amerikaans merk opgericht door fotograaf Evan Lane die gedurende zijn hele carrière de perfecte cameratas zocht en uiteindelijk besloot om er zelf een te ontwikkelen. Als je meer wilt weten, kijk dan eens op www.Langly.co.

Kickstarter

Als je meer wilt weten over het Langly Fiedljacket, bekijk dan hun Kickstarter-pagina.

[vc_btn title=”Kickstart de Fieldjacket” style=”flat” shape=”square” color=”black” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kickstarter.com%2Fprojects%2Fevanlane%2Fthe-best-weatherproof-jacket-for-travel-or-photogr%3Fref%3D491011%26token%3De2b51306|||”]

Mark Stokmans
Mark Stokmans
Since I can remember I have been very active in many different sports: started with baseball, tennis and riding later hockey, football, running and aikido. In addition, since twelve years old I've been into actionports: at first windsurfing, later climbing, inline skating, snowboarding, mountain biking. With the first action cams coming onto the market I've been making action sports videos. Furthermore, I've worked in the sports industry since 1990, sports marketing, media and live TV and until the end of 2016 at the Dutch Olympic Committee. Besides being partner in GearLimits I work as a digital freelancer. Based in the Netherlands, Married with Children (11 and 13 years old)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Doe mee met de European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 raffle en win livestream tickets

Het grootste adventure filmfestival van Europa. Jaarlijks organiseert de E.O.F.T., in samenwerking met Mammut en GORE-TEX, een filmtour door wel twintig landen. Deze tour...

Review: Haglöfs Mimic Hood V series outdoor jas

Mimic, het Engels woord voor nabootsen, dan denk qua kleding al snel aan een imitatie, een mindere versie dan het origineel. Het is Haglöfs...

Verborgen milieu impact van outdoor gear

Als je op avontuur gaat hou je je waarschijnlijk aan het ‘leave no trace’ principe. Je hebt respect voor dier en natuur, laat geen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.