Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

Morgen, op 10 februari 2024, is het weer zover: International Ski Patrol Day wordt voor de derde keer op rij georganiseerd door het Noorse skimerk Helly Hansen. Deze bijzondere dag staat in het teken van het vieren en erkennen van de onmisbare inzet van ski patrollers, die ervoor zorgen dat alle skigebieden open, veilig en bovenal leuk zijn. Laten we deze dag aangrijpen om onze waardering te tonen voor hun fantastische werk!

Bevind jij je op 10 februari in de bergen? Dan roept Helly Hansen jou op om je waardering voor de ski patrollers in het gebied te tonen. Dat kan door het geven van een high-five op de piste tot het sturen van een bedankbericht of het doen van donaties. 

Dankbaarheid aan ski patrollers

Ook thuisblijvers kunnen op welke manier dan ook hun dankbaarheid tonen voor het werk dat de ski patrollers onvermoeibaar blijven voortzetten om mensen te helpen in leven te blijven en zich levendig te laten voelen in de bergen.

Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

De voorgaande jaren zag Helly Hansen een overvloed aan waardering van skiërs en snowboarders van over de hele wereld en het merk streeft er ook dit jaar naar om samen met de internationale gemeenschap van bergliefhebbers onze ski patrollers met minstens net zoveel enthousiasme te bedanken voor hun inzet. Helly Hansen moedigt iedereen aan om mee te doen en te delen hoe zij de ski patrollers in het zonnetje zetten gedurende International Ski Patrol Day, daarvoor kan men de hashtag #skipatrolday op sociale media gebruiken.

Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

5% donatie van Helly Hansen

Het merk kan zelf natuurlijk niet achterblijven en doneert daarom 5% van de opbrengst van de online- en geselecteerde retail verkopen op 10 februari 2024. De donaties gaan naar lokale partners en de internationale organisatie FIPS, die ski patrollers ondersteunt en veiligheids-teams financiert.

Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

Ga voor meer informatie over Helly Hansen naar www.hellyhansen.com

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

In twee etmalen door Marokko tijdens de Mazda Epic Drive

De Mazda Epic Drive is een unieke rijervaring die autorijders de mogelijkheid biedt om Mazda’s nieuwste modellen te testen in uitdagende en adembenemende omgevingen....

Licht en stevig in de bergen met de Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX | Review

De Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX is uitstekende wandelschoen die voor veel terreinen is geschikt en die voldoet aan mijn verwachtingen.

MiiR is goed voor de gebruiker én de planeet

MiiR heeft een duidelijke missie: producten creëren die goed zijn voor de gebruiker én de planeet.