Olight Camping Kick-Off korting actie

We zitten weer volop in het kampeerseizoen. Kamperen is leuk, voordelig en kan tegenwoordig erg comfortabel. Voor ieder wat wils. Wakker worden in de natuur op een rustige camping of samen met de familie naar een prettige familiecamping. Olight heeft een mooie actie. De Camping Kick-Off van Olight, extra voordeel op 6 verschillende Olight modellen die perfect zijn om deze zomer mee te nemen op jouw camping trip. 

Ontvang 20% korting op de Olight camping toppers! Met de lampen op deze pagina ga jij goed voorbereid het camping seizoen in en sta jij in elke situatie je mannetje. De Camping Kick-Off Collectie is een combinatie van krachtige zaklampen en robuuste maar toch zeer moderne lantaarns. 

20% KORTING

Olight Camping kick-off

Scoor een lamp die draadloos oplaadbaar is via een handige beschermcase of koop een lamp die naast wit licht ook groen, blauw en rood licht geeft! Combineer jouw splinternieuwe zaklamp met een handige lantaarn die je gemakkelijk en snel in de tent hangt, op de tafel legt tijdens een lekker diner of aan je tas hangt tijdens een avond wandeling. 

De Camping Kick-Off producten! 

Olantern Mini

De Olantern Mini is een lichtgewicht, compacte en oplaadbare lantaarn. Ideaal voor op de camping, backpacken of gewoon in je eigen achtertuin. 150 Lumen.

€ 72,95


Warrior Mini 2

Perfecte Everyday Carry zaklamp met zijschakelaar en achterschakelaar voor extra gebruiksgemak. Met 1750 Lumen en een bereik van 220 meter.  

€ 107,95


Baton 3 Premium Kit

De Baton 3 is een compacte krachtpatser is nog sterker dan zijn voorganger en wordt in deze kit geleverd met oplaadbox. Met 1200 Lumen en een bereik van 166 meter. 

€ 119,95


Freyr

De Olight Freyr is de tactische multicolor alleskunner uit het Olight programma. Met wit, rood, groen en blauw licht. Met 1750 Lumen en een bereik van 360 meter.

€ 149,95


Obulb

De Obulb is een lichtgewicht, compact en oplaadbare lantaarn. Overal op te hangen met zijn handige magnetische basis. Met 55 Lumen.

€ 36,95


Olantern

De Olantern is een lichtgewicht, compact en oplaadbare lantaarn. De lamp is uitgerust met 2 krachtige verwisselbare LED’s. Met 360 Lumen.

€ 95,95

Olight Camping Kick-Off korting actie

Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

In twee etmalen door Marokko tijdens de Mazda Epic Drive

De Mazda Epic Drive is een unieke rijervaring die autorijders de mogelijkheid biedt om Mazda’s nieuwste modellen te testen in uitdagende en adembenemende omgevingen....

Licht en stevig in de bergen met de Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX | Review

De Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX is uitstekende wandelschoen die voor veel terreinen is geschikt en die voldoet aan mijn verwachtingen.

MiiR is goed voor de gebruiker én de planeet

MiiR heeft een duidelijke missie: producten creëren die goed zijn voor de gebruiker én de planeet.