Met de Cat Q10 5G heb je overal een hotspot

We kunnen in deze moderne wereld niet meer zonder snel en betrouwbaar internet. Of je nu in de tropen bent of op een avontuurlijke hike in de bergen, een constante goed werkende internetverbinding is essentieel. Al was het maar voor anderen om je in geval van nood te kunnen vinden. Veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. De Cat Q10 5G biedt uitkomst.

Cat, onderdeel van de Bullit Group, is al sinds 2012 een begrip in de bouw, gezondheidszorg, beveiliging en meer. Hun telefonie producten kunnen tegen een stootje. Zo is elke telefoon of mobiele hotspot, zoals de Q10 5G, getest op vallen tot 1,8 meter. Deze test overtreft de standaard MIL-SPEC 810H-norm. Ook hebben alle Cats een IP-68 classificatie en zijn ze stofdicht, waterdicht (tot 1,5 meter diepte) en te hygiënisch reinigen met water, zeep en zelfs bleekmiddel.

Overal bereik

De complete inzetbaarheid van de Cat productrange maakt ze ook uitermate geschikt voor avonturiers, durfalls en sporters. En zeker omdat je in afgelegen gebieden of de tropen vaak niet de beschikbaarheid over een veilige internetverbinding hebt biedt de Cat Q10 5G uitkomst. Maar ook in rampgebieden waar vaste internetverbindingen zijn uitgevallen en het mobiele netwerk nog wel werkt.

Met de Cat Q10 5G heb je overal een hotspot

Het robuuste en stoere apparaat is voorzien een beveiligde omgeving en kan tot 32 apparaten via het 5G netwerk verbinden. De batterij is voorzien van 5300 mHa, kan 10 uur onafgebroken zenden en is snel op te laden. Ook is hij verwisselbaar zodat een er in een constante behoefte is te voorzien.

De Amerikaanse tech miljardair Elon Musk bouwt sinds 2018 aan een uitgebreid satelliet netwerk waarin hij wereldwijd breedbandinternet wil bieden. Inmiddels is Starlink op alle zeven continenten actief. Met antennes niet groter dan een pizzadoos helpt hij onder meer de Oekraïense strijdkrachten in hun oorlog met Rusland. De Cat Q10 5G is hierin volgens ons onmisbaar.

De Cat Q10 5G is sinds kort in Nederland verkrijgbaar en kost 449 euro.

Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

In twee etmalen door Marokko tijdens de Mazda Epic Drive

De Mazda Epic Drive is een unieke rijervaring. Deze drive geeft autorijders de kans om Mazda's nieuwste modellen uitgebreid te testen. Maar niet in...

Licht en stevig in de bergen met de Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX | Review

De Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX is uitstekende wandelschoen die voor veel terreinen is geschikt en die voldoet aan mijn verwachtingen.

MiiR is goed voor de gebruiker én de planeet

MiiR heeft een duidelijke missie: producten creëren die goed zijn voor de gebruiker én de planeet.