GearBite: de superlichte Haglöfs L.I.M Mimic Hood jas

De nieuwe Haglöfs L.I.M. Mimic Hood is eigenlijk een vederlichte verpakking van lucht. Voor je gevoel lijkt het jack zelfs lichter dan lucht. Dat maakt dat het heerlijk draagt en je warm houdt onder alle weersomstandigheden.

Het synthetische isolatiemateriaal bestaat uit Mimic Platinum Ultracluster Graphene gemixt met gerecyclede polyester. Deze lichte, fluffy vezel-clusters geven een prettig donsgevoel.

GearBite: de superlichte Haglöfs L.I.M Mimic Hood jas

De buitenstof is gemaakt van ultralicht 10D. De jas biedt optimale bescherming tegen kou en heeft twee steekzakken met rits, een zoom, mouwuiteinden en capuchon die alle elastisch zijn. Je bergt hem op in de eigen zak. Let wel, de jas is niet waterdicht, maar wel prima te dragen onder een GTX jack.

Less Is More

De producten uit de L.I.M (Less Is More) serie van Haglöfs kenmerken zich door een minimalistisch, functioneel design en laag gewicht. Zo ook deze Mimic Hood. Het jack weegt 335 gram (maat L) en is extreem compact op te vouwen. I

Wat kost de Haglöfs L.I.M Mimic Hood

De Haglöfs L.I.M Mimic Hood is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops en kost € 240. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.   

GearBite: de superlichte Haglöfs L.I.M Mimic Hood jas

Over Haglöfs

Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief