Maak kans op een paar nieuwe On Cloudultra trailschoenen

Veel hardlopers maken de overstap naar trailrunning. Zeg nou eerlijk, rennen over ongeasfalteerde paden door de ongerepte natuur is ook vele malen leuker. Het maakt niet uit of je al een doorgewinterde trailrunner bent of als je net hebt besloten dat je de overstap naar trailrunning wilt maken, het is hoe dan ook lekker (en verstandig) om te investeren in een paar goede trailschoenen. Wij hebben een leuke winactie met On Running waarbij onder de deelnemers een paar dames en een paar heren Cloudultra trailschoenen worden verloot.

Houd jij van avontuur en ga je graag de natuur in? Nederland is ook erg geschikt voor trailrunning door de duinen en mooie bossen die ons land te bieden heeft. Misschien wil jij wel lekker rennen door de duinen bij Schoorl, of pak je liever een van de trails bij de Utrechtse Heuvelrug of misschien ga je wel op avontuur bij de Brunsummerheide in Limburg. Hoe dan ook, jij kan vast wel een paar high-end trailschoenen van professionele kwaliteit gebruiken!

Wat is ‘On’ precies?

On is een kwaliteitsmerk voor hardloop en high-end trailschoenen en is opgericht in het jaar 2010 door Olivier Bernhard. Dit van oorsprong Zwitserse merk, bestaat dit jaar alweer elf jaar en Olivier wist als driemalig duathlon wereldkampioen en meermalig Ironman-winnaar als geen ander wat hij zocht in de ideale schoen.

Maak kans op een paar nieuwe On Running Cloudultra trailschoenen

Tijdens zijn zoektocht naar de ideale schoen kwam Olivier al snel in contact met een Zwitserse engineer die al een idee had klaarliggen voor een nieuw soort schoen en zo is het begonnen. Elf jaar later (wat in de hardloopwereld niet eens heel lang is) heeft On in de afgelopen jaren de harten en voeten van vele hardlopers weten te veroveren. Om precies te zijn: meer dan zeven miljoen hardlopers verspreid over meer dan 50 verschillende landen zijn fan van het merk On.

De missie waar het allemaal mee begon: het teweegbrengen van een echte hardloop revolutie. Zoals ze zelf ook wel zeggen:

Put the fun in the run

Maak kans op een paar nieuwe On Running Cloudultra trailschoenen
Onder de deelnemers van deze [WINACTIE] worden een paar dames en een paar heren Cloudultra trailschoenen van On Running verloot.

Onder de deelnemers van deze [WINACTIE] worden een paar dames en een paar heren Cloudultra trailschoenen van On verloot.

Nou vinden wij zelf bijna niks leuker dan trailrunning. Een van de vele aspecten die trailrunning zo leuk maakt is dat elk pad uniek is. Je trail voert je doorgaans over paden met allerlei obstakels zoals boomwortels, rotsen, zand, heuvels, modder en nog veel meer. Zorg ervoor dat je altijd je voeten goed optilt en kijk een aantal meters vooruit zodat je obstakels veilig kunt passeren. Uit ervaring weten wij ook dat wanneer je géén goede schoenen voor trailrunning gebruikt de kans op blessures vrij hoog is.

Wil jij ook high-end Cloudultra trailschoenen winnen?

Ben jij ook toe aan een nieuw paar trailschoenen? Dan hebben we goed nieuws voor je! In samenwerking met On heeft Gearlimits namelijk een mooie winactie geregeld. Onder de deelnemers worden een paar dames en een paar heren Cloudultra trailschoenen verloot. Het enige wat je hoeft te doen is een foto of video te posten op social media. Wij willen van jou een leuk avontuur in de natuur in Nederland zien. Gebruik bij het posten de hashtag #MeetMyTrail. Dat is het enige wat je hoeft te doen om mee te doen aan deze winactie! Alle inzendingen worden gedeeld op de MeetMyTrail pagina hier op Gearlimits waar jouw avontuur, samen met die van anderen wordt gedeeld.

Een avontuur hoeft echt niet ver weg te zijn, of ingewikkeld en het is ook niet iets waar je een lange voorbereiding voor nodig hebt. Een avontuur vind je letterlijk om de hoek. Als je al een leuke video, foto, Strava route of verhaal hebt, deel dit dan op jouw favoriete social mediakanaal zoals Facebook of Instagram. Heb je nog geen leuk avontuur dat je kunt delen, het enige wat je hoeft te doen is naar buiten gaan en het avontuur vindt jou vanzelf. Auteur Alastair Humphreys schreef er al eens een superleuk boek over met allerlei ‘Microadventures‘.

Wij zijn benieuwd naar jouw avontuur

Kortom: wij zijn benieuwd naar jouw avontuur in de natuur en zien graag jouw foto van jouw favoriete trail, een post van een kampvuur met je maten, een kort ‘story’ filmpje tijdens het trailrun of deel je Strava route, het maakt niet uit! Het is jouw avontuur en die willen wij graag van jou zien op social media met de hashtag

#MeetMyTrail

Wil je meer kans maken op een paar On Cloudultra trailschoenen? Tag je vrienden en vraag of zij ook hun #MeetMyTrail moment op social media willen delen! De winnaars zijn gekozen en er is contact gezocht met de winnaars.

De winnaars van de On Running CloudUltra trailschoenen zijn

 • Kelly Vlugt
 • Michiel Hollander

Bij deze willen wij alle deelnemers danken voor het delen van de MeetMyTrail hashtag van jullie trails. Stay tuned…. voor meer On Running acties op Gearlimits.

Winactie spelregels:

Winacties zijn enkel uitgeschreven door Gearlimits. Op winacties zijn de volgende actievoorwaarden van toepassing:

 1. Deelname aan een winactie is gratis. Deelname vindt plaats nadat een deelnemer een bericht/foto/video/Strava route heeft gepubliceerd op social media en daar bij de hastag #MeetMyTrail vermeldt
 2. Iedere deelnemer kan zo vaak meedoen aan de winactie als diegene wilt. 
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte informatie bij deelname aan een winactie. 
 4. Deelnemers aan een winactie dienen de Reclame Code Social Media na te leven. 
 5. De looptijd van een actie staat altijd aangegeven in de beschrijving van de actie. 
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimale leeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland & België . 
 7. Het bepalen van de winnaar van een winactie wordt op onpartijdige wijze gedaan. 
 8. Winnaars worden geïnformeerd door middel van een (e-mail)bericht onder de winactie, waarnaar de winnaar zelf contact op kan nemen door middel van het terugsturen van een e-mail naar Gearlimits of een reactie terug te sturen op het bericht op social media dat wij sturen. 
 9. Deelnemers bij Gearlimits geven bij het winnen van een actie toestemming om gebeld te worden voor eventueel overleg over de prijs. 
 10. Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd. 
 11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en/of (andere) goederen. 
 12. Medewerkers en franchisenemers van Gearlimits zijn van winacties uitgesloten. 
 13. Persoonlijke gegevens die worden verkregen, worden door Gearlimits alleen gebruikt voor de desbetreffende actie.  
 14. Gearlimits handelt met acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 2014. 
 15. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. 
 16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. 
 17. Voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen via de contactpagina op deze website. 

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

In twee etmalen door Marokko tijdens de Mazda Epic Drive

De Mazda Epic Drive is een unieke rijervaring die autorijders de mogelijkheid biedt om Mazda’s nieuwste modellen te testen in uitdagende en adembenemende omgevingen....

Licht en stevig in de bergen met de Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX | Review

De Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX is uitstekende wandelschoen die voor veel terreinen is geschikt en die voldoet aan mijn verwachtingen.

MiiR is goed voor de gebruiker én de planeet

MiiR heeft een duidelijke missie: producten creëren die goed zijn voor de gebruiker én de planeet.