Wahoo Fitness is een tech-fitness bedrijf dat een ecosysteem van sensoren en apparaten heeft ontwikkeld voor action sport en fitness liefhebbers. Wahoo maakt hierbij gebruik van een krachtige computer die de meeste mensen dagelijks bij zich hebben… de smartphone.

Wahoo is niet alleen gewijd aan het vastleggen en meten van work-out data, maar ook om je te helpen begrijpen wat deze data betekent, om je zo te helpen betere resultaten te bereiken. Wahoo gelooft ook in het recht van ‘kiezen’. Ondanks dat de Wahoo devices 100% zijn afgestemd op Wahoo App, zijn Wahoo producten ook compatible met meer dan 100 van de meest populaire training en fitness Apps, sporthorloges en fietscomputers (ANT+). Recent is daar de Nike+ Running App aan toegevoegd.

De batterij van deze Tickr X gaat tot wel een jaar mee. Is de batterij na veelvuldig gebruik leeg, dan vervang je deze gemakkelijk zelf.

Met ruim 2 miljoen gebruikers is de “7 Minute Workout” de #1 fitness app in 127 landen. Apple kenmerkt het als een van de beste “Apps for Health” en Lifehacker verkoos de “7 Minute Workout” als “The Best Apps That Integrate With iOS 8’s HealthKit”.

De Tickr tracker is in drie versies verkrijgbaar:

  • Tickr X Workout Tracker met geheugen €99,99
  • Tickr Hartslag Monitor €59,99
  • Tickr Run Workout Tracker €79,99
[vc_button title=”Download App for iPhone” target=”_blank” color=”btn-inverse” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://itunes.apple.com/nl/app/7-minute-workout/id650762525?l=en&mt=8″][vc_button title=”Download App for Android” target=”_blank” color=”btn-inverse” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wahoofitness.sevenminworkout&hl=en”]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.