De 5 leukste fietscadeaus voor deze kerst

Op zoek naar de leukste fietscadeaus voor gravel-, mountainbike- of wielren liefhebbers deze kerst… en geen idee wat? Wij helpen je kiezen. Als fervente fietsers weten we wat we zouden willen hebben. We hebben het web afgespeurd om je een aantal van onze favoriete cadeaus met je te delen.

De komende weken is het een uitgelezen kans om de fietsliefhebbers een kerstcadeau te geven waarmee ze hun winter nog spannender en leuker kunnen maken. Hier zijn een paar ideeën voor cadeaus die elke fietsliefhebber graag onder de boom vindt. Ook vind je een Ere Bidon winactie.

Ere Omnia stuurlint

Stuurlint is net zo belangrijk als een goed zadel. Omnia stuurlint is gemaakt van klassiek EVA-kurk met logopatroon voor dagelijks gebruik. EVA en Gel backing voor extra comfort en anti-vibratie. 35 mm breed voor een gladdere oppervlakteafwerking.

Deze tape wordt geleverd met onze Ere Dolce-torsieplug-einddoppen voor een stevige, op zijn plaats blijvende afwerking. Alle Ere tapes hebben een lengte van 2000 mm om een mooie omslag te garanderen. In de doos vind je de tapes en Dolce eindpluggen.


Lezyne Strip Drive Pro Alert fiets achterlicht

De Strip Alert Drive Pro is een geavanceerd LED-fietsachterlicht met de Lezyne geprogrammeerde ‘Alert’-technologie. Het beschikt over onze Wide Angle Optics-lens die tot 270° zicht biedt en onze op maat geprogrammeerde ‘Alert’ -technologie.

Bij het remmen of tot stilstand komen, zorgt de ‘Alert’ remmodus ervoor dat het licht feller rood oplicht. Als je binnen enkele ogenblikken weer verder gaat, wordt de vorige modus weer geactiveerd. Lees hier onze review van Strip Alert Drive Pro.


SQlab Zadelmeting

Al in 2002 heeft SQlab als eerste zadelmaker een eenvoudig maar doeltreffend systeem geïntroduceerd, waarmee thuis de afstand tussen de zitbotjes gemeten kan worden. Door daarna ook nog rekening te houden met de zitpositie kan de optimale zadelbreedte vastgesteld worden. Daarmee ben je ervan verzekerd, dat de zitbotjes volledig en op de juiste manier ondersteund worden. Alleen zo kunnen de gevoelige delen van de man en de vrouw ontzien worden.

Om er zeker van te zijn dat je zitbotten goed op het zadel zitten, is het dus belangrijk om de afstand tussen je zitbotten te meten. Deze afstand kun je eenvoudig zelf thuis opmeten met de SQlab zadelmeting voor thuis. Dit maakt het kiezen van het juiste zadel eenvoudig.


Lezyne Sport Gravel Drive

De Sport Gravel Floor Drive is speciaal ontworpen voor gravelbikes en andere banden met een gemiddeld volume en is de ultieme vloerpomp voor het snel en nauwkeurig oppompen van banden van 32c en groter. Gebouwd rond een vat met een grotere diameter dan standaard CNC- en Classic Floor Drive-pompen, duwt de Sport Gravel Floor Drive meer lucht per slag voor snellere vullingen terwijl het toch een gemakkelijke pompactie biedt.

De gemakkelijk afleesbare en uiterst nauwkeurige 3,5″ (88,9 MM) analoge meter zorgt ervoor dat het kiezen van de perfecte druk een probleemloze aangelegenheid is, met een nauwkeurigheid van +/- 0,5 PSI (0,3 BAR) tot 100 PSI ( 6,9 BAR).


Lubes ‘Scrub ‘n Buff’ pakket

Juice Lubes heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor fietsonderhoud. Voor zowel het reinigen als het smeren van diverse onderdelen van racefietsen en mountainbikes biedt Juice Lubes oplossingen. De producten worden allemaal ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

Het Juice Lubes ‘Scrub and Buff’ pakket bevat alles wat je nodig hebt om je fiets schoon, gesmeerd en in showroomstaat glimmend aan de start te krijgen van je favoriete trail of rondje. Met deze cadeaubundel bespaar je maar liefst 25% dan wanneer je de artikelen apart zou kopen. Nog meer goed nieuws: de Dirt Juice Super kan je met water verdunnen zodat je maximaal 10L Dirt Juice kunt maken. Je hoeft de eerste maanden geen bike wash meer te kopen.


Win een Ere Bidon

Wil je een Ere Bidon winnen? Onder de lezers van Gearlimits verloten wij BPA-vrije Ere Bidons van 700 ml. Voorzien van een grote opening voor een optimale vulling en eenvoudige reiniging aan de binnenkant met een borstel.

  • Vaatwasserbestendig
  • 100% BPA-vrij
  • Grote opening
  • Smaakneutraal materiaal voor pure smaak
  • Lekdichte afdichting tegen ontsnappende vloeistof
  • 83 gram

Meedoen is eenvoudig:

Deze actie liep tot en met 31 december 2021.

Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Dé next-level FPV drone voor avontuurlijke filmmakers is de DJI Avata 2

Als avontuurlijke filmmaker ben je voortdurend op zoek naar manieren om jouw kijk op de wereld vast te leggen op een manier die de...

Bergans Rabot Allround 3L Shell Jacket… Is dat ook zo? | Review

Het hele jaar door ben ik met verschillende activiteiten en of trainingen buiten te vinden. De afgelopen maanden heb ik de Bergans Rabot Allround...

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief