5 stoere wintersport kerstcadeaus voor onder de boom

Wij houden van de zomer en het is altijd wat treurig als deze eindigt en het kouder wordt. Dat duurt nooit lang want dat is een teken dat het winterseizoen zich weer aankondigt. Wat altijd weer en spannende periode is. Je kunt je wintersport gear van zolder halen. Past alles nog, is alles nog compleet en gebruiksklaar? Het mooie is dat de kerstdagen in zicht zijn.

De komende weken is het dan ook een uitgelezen kans om de wintersporters een kerstcadeau te geven waarmee ze hun winter nog spannender en leuker kunnen maken. Hier zijn een paar ideeën voor cadeaus die elke wintersport liefhebber graag onder de boom vindt.

Spy+ Marauder Elite skibril

Spy+ heeft een nieuwe skibril ontwikkeld, de Spy+ Marauder Elite. Een krachtige, magnetische toric goggle die is gebouwd voor de ultieme ‘visual experience’. De onopvallende, dubbelwandige lens geeft je kristalhelder en vervormingsvrij zicht.

De Happy lens verhoogt de kleur, het contrast en daarmee ook je (wintersport) stemming! Zes sterke magneten zorgen voor snelle en gemakkelijke lensverwisselingen en het Deadbolt vergrendelingssysteem voor de zorgeloze afdalingen!


Bollé Ryft MIPS All-Mountain ski helm

Er is een reden waaarom sommigen denken dat de Ryft MIPS is gemaakt door de luxe ontwerpers van Ferrari. De Ryft MIPS en zijn ultramoderne ontwerp verleggen de grenzen van de industrie. Een uniek en gepatenteerd Active Panel Ventilation-systeem zorgt voor een ongeëvenaarde luchtstroom, waardoor de Ryft MIPS de meest geventileerde helm is die ooit door Bollé is ontworpen.

Uitgerust met MIPS (Multi-directional Impact Protection System), voldoet deze hybride helm ook aan de hoogste normen voor bescherming tegen stoten voor een veilige rit onder alle omstandigheden.


Cébé Asphalt zonnebril

Voor de adrenaline junkies die geen kans willen missen om de sneeuw op te gaan, heeft Cébé de Asphalt zonnebril voor goed zicht en bescherming. Voor meer kleur en opvallend design beschermt de Asphalt de ogen. Met het mono-shield montuur zorgt de Asphalt voor een breed gezichtsveld en bescherming, ongeacht de activiteit.  

Cébé Peak-lenzen zijn gemaakt van mineraal. Het beste materiaal voor optische helderheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in categorie 4 en zijn dus perfect voor op grote hoogte of andere omgevingen die onderhevig zijn aan intens licht of weersomstandigheden. Absoluut de goede keuze voor in de bergen!


Xion Protective Gear Freeride Range

Een mooie (revolutionaire) ontwikkeling is die van de ‘body protection’. Rug, schouder, knie en elleboog beschermers zijn er al een tijd, maar vaak ziet het eruit als een hockeykeeper en is de bewegingsvrijheid niet optimaal. Sinds een aantal jaar is er nu Xion PG, ontwikkeld.

Vanuit de stuntwereld is dit Nederlandse merk tot stand gekomen. Zij werken met D3O wat tijdens impact verhard en zeer comfortabel zit. Neem bijvoorbeeld de Freeride Range. De pasvorm is super en voor ieder wat wils.


Bollé Nevada Neo skibril

De eerste magnetische bril in het assortiment van Bollé, Nevada Neo, omvat alle technische kenmerken die beschikbaar zijn op Nevada met een extra troef: een magnetische lens die ongeacht de actie vergrendeld is dankzij Bollé EyeLatch.

In tegenstelling tot andere magnetische brillen op de markt, zorgt de EyeLatch ervoor dat de lens op de intensiteit van de run blijft zitten. Nevada Neo is verkrijgbaar met Phantom en Phantom+ meekleurende lens.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief