Is de Peli Storm iM2600 Case geschikt voor drones? | Review

Als eigenaar van een aantal DJI drones, was ik op zoek naar een stevige en betrouwbare koffer om mijn kostbare apparatuur in te beschermen en gemakkelijk te kunnen vervoeren. Na wat onderzoek kwam ik uit bij de Peli Storm Case iM2600, die bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Hier zouden de DJI Mavic Air 2S en de DJI Mavic 3 met alle toebehoren in moeten passen.

De Peli Storm Case iM2600 is zeker geen goedkope koffer, maar de prijs is gerechtvaardigd gezien de duurzaamheid en veelzijdigheid die het biedt. Je krijgt waar voor je geld met deze koffer, omdat hij jarenlang meegaat en je drones veilig houdt. Als je investeert in hoogwaardige DJI drones, is het ook de moeite waard om te investeren in een goede koffer om ze te beschermen.

Is de Peli Storm iM2600 Case geschikt voor drones? | Review

Duurzaamheid

Een van de belangrijkste eigenschappen waar ik naar op zoek was in een koffer, was duurzaamheid. Ik wilde er zeker van zijn dat mijn drones veilig zouden worden beschermd, zelfs in ruige omstandigheden. De Peli Storm Case iM2600 heeft me niet teleurgesteld. De harde buitenkant is gemaakt van sterk HPX-polymeer dat bestand is tegen stoten, vallen en extreme temperaturen. Daarnaast is de koffer waterdicht en bestand tegen roest en corrosie. Ik heb de koffer meegenomen tijdens verschillende outdoor activiteiten en mijn drones zijn altijd veilig en onbeschadigd gebleven.

Veelzijdigheid

Wat ik ook waardeerde aan de Peli Storm Case iM2600, is de veelzijdigheid. De binnenkant van de koffer heeft voorgesneden schuimrubberen blokken die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de vorm van de DJI drones en accessoires. Dit zorgt ervoor dat alles stevig op zijn plaats blijft tijdens het transport.

Bovendien is er voldoende ruimte om extra batterijen, propellers en andere benodigdheden mee te nemen. Of je nu een DJI Phantom, Mavic of Spark hebt, deze koffer is geschikt voor verschillende modellen. Er zijn verschillende soorten ‘inlays’ te krijgen voor de iM2600. In mijn geval gebruik ik de koffer voor drones, maar deze is ook ideaal voor foto, video, film of hifi apparatuur. Mogelijkheden te over.

Transport

Een belangrijk aspect voor mij was dat de koffer gemakkelijk mee te nemen moest zijn tijdens mijn (outdoor) activiteiten. De Peli Storm Case iM2600 heeft een ergonomisch handvat en een lichtgewicht ontwerp, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te dragen is.

Is de Peli Storm iM2600 Case geschikt voor drones? | Review

Design

Hoewel looks niet het belangrijkste aspect zijn bij het selecteren van een (drone)koffer, wilde ik er toch graag een die er professioneel en robuust uitzag. De Peli Storm Case iM2600 heeft een strak en gestroomlijnd ontwerp, met een zwarte kleur en subtiele merkdetails. Het ziet er niet alleen goed uit, maar het geeft ook een gevoel van vertrouwen dat mijn apparatuur goed beschermd is.

Final toughts

Al met al ben ik zeer tevreden over de Peli Storm Case iM2600 als beschermende en draagbare oplossing voor mijn DJI drones. De koffer is extreem duurzaam, veelzijdig in gebruik, gemakkelijk te vervoeren en heeft een professionele uitstraling. Hoewel de prijs aan de hoge kant ligt (€ 295,-), vind ik dat deze gerechtvaardigd wordt door de kwaliteit die geboden wordt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare case om je drones of andere apparatuur in te beschermen en vervoeren, kan ik de Peli Storm Case iM2600 ten zeerste aanbevelen.

Peli Storm IM2600 Specs

  • Binnenmaten: 508x 356x 196 mm
  • Buitenmaten: 538x 406x 211 mm
  • Bodemdiepte: 145 mm
  • Dekseldiepte: 51 mm
  • Materiaal: HPX-polymeer
  • Gewicht: 3.9 kg
Is de Peli Storm iM2600 Case geschikt voor drones? | Review

Review overzicht

Duurzaamheid
9.5
Veelzijdigheid
8
Transport
9
Design
8
Prijs/kwaliteit
9

Samenvatting

Al met al ben ik zeer tevreden over de Peli Storm Case iM2600 als beschermende en draagbare oplossing voor mijn DJI drones. De koffer is extreem duurzaam, veelzijdig in gebruik, gemakkelijk te vervoeren en heeft een professionele uitstraling.
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De beste Ski & Outdoor hardshell jassen voor 2023/2024

Voor de ultieme bescherming tijdens je ski & outdoor trips, hebben we de beste hardshell jassen in de markt op een rijtje gezet. Bij...

De Hanwag Rotpunkt retro bergschoen revival

In de vroege jaren '80 introduceerde Hanwag, een bekende fabrikant van berg- en wandelschoenen, als een van de pioniers sportklimschoenen op de markt. Nu...

De Motorola Defy Satellite Link bluetooth gadget | Review

Als outdoor liefhebber ben ik altijd op zoek naar handige gadgets die mijn avonturen in de natuur kunnen verbeteren. Onlangs heb ik het Motorola...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief

Al met al ben ik zeer tevreden over de Peli Storm Case iM2600 als beschermende en draagbare oplossing voor mijn DJI drones. De koffer is extreem duurzaam, veelzijdig in gebruik, gemakkelijk te vervoeren en heeft een professionele uitstraling.Is de Peli Storm iM2600 Case geschikt voor drones? | Review