MTB-Route Fractury Dak van Netersel opent gloednieuwe Cube Rockslab

Vandaag vierde Cube vol trots de feestelijke opening van de Cube Rockslab bij het MTB-parcours Fractury Dak in Netersel. Als trotse sponsor van dit parcours heeft Cube zijn naam verbonden aan de allereerste rock slab in Nederland, die nu beschikbaar is voor alle mountainbikeliefhebbers om te ervaren.

De Cube Rockslab belooft een spannende nieuwe uitdaging te worden voor mountainbikers van alle niveaus. Deze indrukwekkende rotsformatie biedt een unieke kans voor avontuurlijke rijders om hun technische vaardigheden te testen en te verbeteren.

Cube Rockslab

Cube organiseerde een testdag ter ere van de opening van de Cube Rockslab. Tijdens deze dag konden mountainbikers gebruik maken van de uitgebreide testvloot van Cube. Deelnemers hadden de mogelijkheid om de nieuwste fietsen van Cube uit te proberen en het avontuur van het parcours te beleven. Het evenement was zeer succesvol en trok niet alleen enthousiaste mountainbikers uit heel Nederland, wij uiteraard ook.

MTB-Route Fractury Dak van Netersel opent gloednieuwe Cube Rockslab

Technisch parcour

Cube hecht groot belang aan het ondersteunen van initiatieven zoals de opening van de Cube Rockslab bij het meest technische parcours van Nederland. Het merk zet zich vol overgave in voor de fietsgemeenschap en heeft als doel om fietsers te inspireren en te ondersteunen. Door dit parcours te sponsoren onderstreept Cube hun actieve rol in de groei en ontwikkeling van de mountainbikesport in het land.

MTB-Route Fractury Dak van Netersel opent gloednieuwe Cube Rockslab

Ga voor meer info over Cube naar cube.eu, of stap zelf op de mountainbike en ontdek de nieuwe Cube Rockslab!

MTB-Route Fractury Dak van Netersel opent gloednieuwe Cube Rockslab
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket | Review

Het mag geen geheim zijn dat we bij Gearlimits houden van goede outdoor kleding. Onze redactie is, naast het schrijven van artikelen, bijna altijd...

Vallon Freebirds skibril; stijl, comfort en goed zicht | Review

De Vallon Freebirds skibril van een uitstekende keuze dankzij de hoogwaardige Carl Zeiss lens met anti-fog coating.

De natuur in met de nieuwe Haglöfs Front Proof hardshell 

De Front Proof hardshell van Haglöfs is een hoogwaardige outdoor jas die ideaal is voor avonturiers die op zoek zijn naar bescherming tegen de...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief