Waarom Noorse runen de basis zijn van het vernieuwde Gearlimits logo?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Gearlimits vanaf vandaag een nieuw logo heeft! Maar waarom nemen we deze stap? Het is geen marketingtruc of een impulsieve verandering. Integendeel. We hebben grondig nagedacht en besloten dat het tijd is om ons merkbeeld te vernieuwen. In dit artikel zullen we ingaan op de redenen achter deze verandering en de betekenis van de Noorse runes die in het nieuwe logo zijn verwerkt.

Als toonaangevend platform voor liefhebbers van een actieve lifestyle, geloven wij in voortdurende groei en evolutie. Ons huidige logo heeft ons vele jaren trouw gediend, maar we voelen dat het tijd is voor vernieuwing. We willen onze community een frisse en moderne visuele ervaring bieden die beter aansluit bij de dynamische wereld van outdooractiviteiten.

Waarom een nieuw logo voor Gearlimits?

Het oude logo diende zijn doel goed, maar naarmate het platform groeide en evolueerde, werd duidelijk dat er behoefte is aan een frisse uitstraling die beter aansluit bij de doelgroep en de waarden van Gearlimits. Het nieuwe logo is modern, minimalistisch en straalt avontuur en innovatie uit.

Waarom Noorse runen de basis zijn van vernieuwd logo Gearlimits

Noorse runen 

Het meest opvallende kenmerk van het nieuwe Gearlimits-logo zijn de Noorse runen die we erin hebben verwerkt. Deze keuze is niet toevallig, maar heeft een diepere betekenis die aansluit bij de identiteit van het platform voor mensen met een actieve lifestyle die in essentie goed materiaal (gear) onderschrijven. De Noorse runes in het logo voegen niet alleen esthetische waarde toe, maar hebben ook diepgaande betekenissen die resoneren met de waarden van Gearlimits; kracht, avontuur, wijsheid en leiderschap uit – allemaal essentiële elementen in de wereld van outdoor activiteiten. 

Uruz

URUZ

De eerste rune in het logo is Uruz. Uruz staat voor kracht, energie en vitaliteit. Het symboliseert de fysieke en mentale kracht die nodig is om outdoor activiteiten te ondernemen. Met deze rune wil Gearlimits laten zien dat ze staan voor avontuur, doorzettingsvermogen en moed.

Laguz

LAGUZ

Laguz, de tweede rune in het logo, vertegenwoordigt water. Water speelt een belangrijke rol in veel (outdoor) activiteiten, zoals kajakken, surfen, zwemmen en duiken. Daarnaast staat water symbool voor intuïtie en emotionele balans. Met Laguz wil Gearlimits benadrukken dat ze niet alleen gericht zijn op fysieke prestaties, maar ook op het creëren van een evenwichtige levensstijl.

Ansuz

ANSUZ

De derde rune in het logo is Ansuz. Deze rune symboliseert communicatie en wijsheid. Gearlimits is een platform dat informatie en ervaringen deelt met zijn lezers, en Ansuz vertegenwoordigt deze uitwisseling van kennis. Het staat ook voor creativiteit en inspiratie, essentiële elementen in de outdoorwereld.

Tiwaz

TIWAZ

Tot slot hebben we Tiwaz, de vierde rune in het logo. Deze rune staat voor rechtvaardigheid, moed en leiderschap. Met Tiwaz wil Gearlimits laten zien dat ze een autoriteit zijn op het gebied van materiaal van outdoor activiteiten. Wij willen onze bezoekers inspireren om hun eigen grenzen te verleggen en leiderschap te tonen in hun avonturen.

Waarom Noorse runen de basis zijn van vernieuwd logo Gearlimits
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief