Ga voor rookvrij met Solo Stove, Snoop Dogg ging je voor | GIVEAWAY

Voor de outdoor enthusiast is er niets mooier dan genieten bij vuurtje. De laatste tijd is er veel reuring over het gebruik van vuurkorven en barbecueën in verband met rookoverlast. Er is een oplossing; de Solo Stove. Solo Stove is een Amerikaans bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige vuurkorven en kooksystemen. Wij leggen je uit waarom de Solo Stove uniek is. En het mooie is, je kunt er een winnen en het zelf ervaren.

De Solo Stove onderscheidt zich van traditionele vuurkorven door zijn unieke ontwerp en gebruik van luchtstromingen. Het belangrijkste kenmerk van de Solo Stove is de dubbelwandige constructie met geïntegreerde luchtinlaten aan de onderkant. Deze luchtinlaten zorgen voor een constante toevoer van verse lucht naar het vuur, waardoor een efficiënte verbranding plaatsvindt.

Hoe het begon

Twee broers, Spencer en Jeff wilden samen een bedrijf beginnen waarmee ze de dingen konden doen waarvan ze hielden: samen tijd doorbrengen en buiten zijn. Dat ging niet snel of gemakkelijk, maar na twee jaar en tientallen ideeën werd Solo Stove in 2010 opgericht in Jeffs garage als e-commerce, outdoormerk. Hun eerste product, de originele Solo Stove Lite. In de eerste plaats ontworpen voor backpackers die een ultralichte brander dat niet meer nodig had dan takken en bladeren als brandstof (gemakkelijk te vinden tijdens het wandelen) en dat water kookte in minder dan 10 minuten.

Superfans

Binnen een paar jaar kwamen er gepassioneerde “superfans” met feedback dat ze iets grotere kachels moesten ontwerpen voor dagwandelingen, roadtrips en kamperen. De Titan en Campfire stoves kwamen op de markt. Het waren allebei onmiddellijke hits bij de bestaande klanten en ze hielpen hen nieuwe klanten aan te spreken in de kampeercategorie. Naarmate de community groeide, groeide ook Solo Stove’s enthousiasme om mensen te helpen naar buiten te gaan en geweldige herinneringen te creëren met de mensen waar ze van houden op hun favoriete plekken.

De community bleef hen vragen om een nog grotere verse van de Solo Stove. Dus in 2016 kondigden ze plannen aan om Bonfire uit te brengen, een draagbare, bijna rookloze, ongelooflijk efficiënte houtgestookte vuurkorf. Bonfire werd gelanceerd in 2017 en daarmee ook de perfecte kampeerervaring in de achtertuin. Sinds de oprichting en tot op de dag van vandaag ontwerpt Solo Stove eenvoudige, ingenieuze outdoorproducten die je helpen te genieten van mooie momenten die veranderen in blijvende herinneringen.

Optimale verbranding

Door deze optimale verbranding wordt het hout volledig omgezet in warmte en worden rook- en asproductie tot een minimum beperkt. Dit betekent dat je kunt genieten van een knisperend vuurtje zonder last te hebben van prikkende ogen of stinkende kleding. Bovendien zorgt het efficiënte verbrandingsproces ervoor dat je minder brandstof nodig hebt dan bij traditionele vuurkorven, wat goed is voor het milieu én je portemonnee.

Draagbaar

Een ander voordeel is zijn draagbaarheid. De meeste modellen zijn compact en lichtgewicht, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen tijdens kampeertrips, wandeltochten of andere buitenactiviteiten. Ze zijn ook eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor je snel kunt genieten van een gezellig kampvuur, waar je ook bent.

Solo Stove is dé oplossing voor rookvrij fikkie stoken

Naast vuurkorven heeft Solo Stove ook een reeks kooksystemen ontwikkeld die gebaseerd zijn op hetzelfde efficiënte verbrandingsprincipe. Deze kooksystemen maken gebruik van hout als brandstof en zijn ideaal voor outdoorliefhebbers die graag willen koken in de natuur zonder afhankelijk te zijn van gasflessen of andere brandstoffen.

Vorige maand ging Snoop Dogg viral met de Solo Stove Collab

Snoop Dogg schokte de wereld in november toen hij een bericht op sociale media deelde waarin hij aankondigde dat hij klaar was met roken ‘I’m Giving Up Smoke’. Nadat hij erover had gesproken met zijn vrienden en familie, gaf hij het op, zei hij. Hij ging verder voor zijn eigen gezondheid en vroeg zijn fans om zijn privacy te respecteren. Hij kondigde zijn samenwerking aan met Solo Stove, het merk voor rookvrije vuurkorven – niet alleen tekende hij voor Solo Stove als officiële woordvoerder van het merk, maar hij lanceerde ook een speciale Snoop Dogg x Solo Stove productlijn.

Win een Solo Stove Bonfire 2.0 Ultimate bundle

Onder de lezers van Gearlimits mogen wij een ‘Solo Stove Bonfire 2.0 Ultimate bundle’ t.w.v. € 750,00 verloten.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de onderstaande vraag te beantwoorden en ons op Instagram te volgen.

Het antwoord op de vraag is hier te vinden.

  Vraag:

  In hoeveel kleuren is de Solo Stove Bonfire 2.0 verkrijgbaar?

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Je e-mail adres (verplicht)

  Abonneer mij meteen op de Gearlimits nieuwsbrief!

  Deelnemers gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

  Hayco Volkers
  Hayco Volkers
  I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

  Lees ook

  Gerelateerd

  Recente artikelen

  De Volvo XC60 2024, één groot avontuur | Autotest

  De Volvo XC60 Recharge T6 AWD Plug-in Hybrid Ultimate Bright 2024 is een ideale keuze voor liefhebbers van avontuur die genieten van comfort en houden van mooie auto's.

  De langverwachte ThruDark HeriTech collectie in samenwerking met Jason Fox

  ThruDark heeft recent de langverwachte "HeriTech" collectie gelanceerd, met een unieke samenwerking met merkambassadeur en oude vriend Jason Fox - "Foxy". Deze eerste collectie...

  Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

  Morgen, op 10 februari 2024, is het weer zover: International Ski Patrol Day wordt voor de derde keer op rij georganiseerd door het Noorse...

  Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief