Cube introduceert nieuwe Vertex 3 voor op de fiets

Cube komt met de ‘Vertex 3 Hip Bag’ op de markt. Het is een multifunctionele tas van drie liter die je ruimteproblemen in één keer oplost. Daarbij is de tas compact en veelzijdig en op de heup gedragen kan worden. Het is ontworpen om essentiële spullen zoals sleutels, telefoon en portemonnee veilig en binnen handbereik te houden tijdens outdooractiviteiten.

Iedere fietser weet het: Fietsen met een rugzak is niet altijd even comfortabel. Toch wil je op langere tochten soms dingen meenemen om niet voor verassingen te staan, een extra regenjack, extra water, een routegidsje, een setje tools. En het allerbelangrijkste is natuurlijk die mobiele telefoon om altijd bereikbaar te zijn… ehhh foto’s te maken voor Gearlimits.

Draagcomfort

De nieuwe Vertrex 3 Hip Bag heeft een brede, gewatteerde heupriem en geventileerd rug systeem waardoor hij comfortabel op je heupen zit. Er is ook gedacht aan een handige plek om een lampje te monteren, zodat je niet alleen comfortabel op de fiets zit maar ook veilig.

Slimmigheden

Aan praktische slimmigheden geen gebrek, zoals voorzakken met een vakverdeling, mini-zakjes aan de riem en elastische zijzakken voor twee bidons.

Eveneens is de tas compatible met de ‘Cube Hydratation Bladder Hip Bag 1.5’, zeg maar een waterzak van 1,5 liter die je op je heupen kan dragen (hydratatiesysteem). Zo heb je voldoende vocht bij je op de langere ritten in zomerse temperaturen. De tas is er in vier kleuren: zwart, olijf, blauw en oranje (Actionteam). De heuptas kost 69,95 euro en is verkrijgbaar via de Cube dealer.

Conclusie

De Cube Vertex 3 Hip Bag van 3 liter biedt een praktische tas voor de fietser die een langere rit wil maken en nét die paar dingen extra wil meenemen. Gearlimits zegt: ‘Veel fietsplezier en niet teveel met losse handen fietsen als je de telefoon uit de tas plukt!’

Specificaties:

 • Geschikt voor hydratatiesysteem
 • Vakken aan de voorkant met aparte compartimenten
 • Vakken in de riem
 • Brede riem voor voldoende ondersteuning
 • Elastische zijvakken
 • Ventilerende achterkant
 • Houder voor lamp
 • Gewicht: 480 g
 • Materiaal: Polyester
 • Volume: 3 litres
 • Kleuren: Black, Olive, Light Blue, Orange (Actionteam)
 • Prijs: €69,95

Meer informatie is te vinden op www.cube.eu

Jan Fokke Oosterhof
Jan Fokke Oosterhofhttps://expeditionlife.nl/
I am an entrepreneur, adventurer and public speaker. I’ve had the privilege of sharing the stories of my expeditions and the lifehacks I’ve picked up along the way, for many extraordinary businesses and universities. I speak on topics around personal leadership, risk management, passion, motivation and sustainability.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief