Rab verbetert de Xenair collectie voor actieve isolatie

Rab heeft aangekondigd dat ze een geweldige upgrade hebben gemaakt voor hun populaire Xenair-collectie voor actieve isolatie, die in de lente/zomer van 2024 zal worden gelanceerd. Deze verbeterde stijlen zijn voorzien van een gloednieuwe voering gemaakt van 100% gerecycled polyamide, wat betekent dat ze niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook een ongelooflijke 10x betere luchtdoorlatendheid bieden dan de voorgaande versie. 

De Xenair collectie van Rab is ontworpen om te voldoen aan de dynamische eisen van stop-start activiteiten in onvoorspelbaar bergweer en biedt een vakkundige balans tussen elementaire bescherming en superieure vochtregulatie tijdens high-aerobic activiteiten.

Rab Xenair collectie materiaal

De Xenair collectie heeft een 20D Pertex Quantum Air buitenkant met een fluorkoolstofvrije DWR voor verbeterde vochtafvoer, wat zorgt voor langdurig comfort voor actieve bergliefhebbers. PrimaLoft Gold Active+ isolatie, met 55% gerecycled materiaal, biedt superieure warmteregulatie en comfort. Rab’s Material Facts geven uitgebreid inzicht in de hoeveelheid gerecyclede stoffen, de PFC-status en het land van herkomst. Het vernieuwde assortiment omvat.

Xenair Alpine Jacket

Het Xeniar Alpine Jacket is een warme, ademende en aanpasbare synthetische geïsoleerde hoody. Gemaakt voor energierijke beklimmingen in koude en gevarieerde omstandigheden.


Xenair Alpine Light Jacket

De lichtgewicht geïsoleerde Xenair Alpine Light hoody biedt een balans tussen warmte en ademend vermogen en blinkt uit als outer tijdens snelle zomerse missies of als aanpasbare midlayer bij koeler weer.


Xenair Light Jacket

Het ademende, draagbare en veelzijdige Rab Xenair Light Jacket houdt je comfortabel tijdens intense stop-start activiteiten, als warme midlayer of technische outerlayer.


Xenair vest

Het lichtgewicht, body-mapped geïsoleerde Rab Xenair vest, met lage temperatuurregulatie, is perfect voor stop-start activiteiten in wisselende omstandigheden.

Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief