Maak kennis met de GoPro Hero 12 Black camera

GoPro heeft onlangs de nieuwe GoPro Hero 12 Black-camera gelanceerd en het belooft een gamechanger te zijn voor avonturiers en content creators overal ter wereld. Met verschillende verbeteringen en nieuwe functies is deze camera ontworpen om aan de behoeften van zowel professionals als hobbyisten te voldoen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de GoPro Hero 12 Black is de verbeterde batterijduur. Dankzij een nieuw energiebeheersysteem gaat de batterij tot wel 2 keer langer mee dan zijn voorgangers, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het snel leeglopen van de batterij tijdens hun avonturen. Dit betekent dat je nu langer kunt filmen zonder onderbrekingen.

Ook voor videoprojecten waar geluid cruciaal is

Bovendien biedt de GoPro Hero 12 Black ondersteuning voor draadloze audio met Bluetooth-audiodevices, zoals Apple AirPods. Dit stelt gebruikers in staat om hoogwaardige geluiden vast te leggen die perfect zijn voor vlogs of andere videoprojecten waar geluid cruciaal is. Met de draadloze audiofunctionaliteit hoef je je geen zorgen meer te maken over rommelige kabels of beperkte bewegingsvrijheid.

Image credit: GoPro

Net als zijn voorgangers heeft de Hero 12 Black een robuust ontwerp en is hij waterdicht tot 10 meter zonder extra behuizing. Of je nu gaat duiken, surfen of een extreme sport beoefent, deze camera kan alles aan. Je kunt opnames maken in elke omgeving zonder angst voor waterschade of andere schade die zou kunnen optreden bij ruwe omstandigheden.

Geavanceerde functies voor professionals

Voor professionals biedt de GoPro Hero 12 Black enkele geavanceerde functies die hun creatieve mogelijkheden vergroten. Een van deze functies is de Max Lens Mod 2.0, waarmee je een ongekend breed gezichtsveld van 177° kunt vastleggen bij 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Dit opent de deur naar nieuwe perspectieven en maakt het mogelijk om adembenemende shots te creëren die voorheen niet mogelijk waren.

Image credit: GoPro

Een andere professionele functie van de Hero 12 Black is Timecode Sync. Hiermee wordt het synchroniseren van meerdere Hero 12 Black-camera’s eenvoudiger dan ooit tevoren, wat resulteert in naadloze multi-camera-bewerking. Deze functie bespaart tijd en moeite tijdens het bewerkingsproces en stelt gebruikers in staat om professioneel ogende video’s te produceren.

Image credit: GoPro

Wat kost’ie?

De release datum van GoPro Hero 12 Black product is 13 september en de prijs is 449 euro. Als je de Max Lens Mod 2.0 wilt toevoegen, kun je deze apart kopen voor 99,99 euro. Met zijn verbeterde batterijduur, draadloze audio-ondersteuning, waterdichtheid en professionele functies biedt deze camera alles wat je nodig hebt om je verhalen vast te leggen en te delen.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief