Lezyne Ledverlichting zorgt deze winter voor jouw fietsveiligheid

Ondanks dat we konden genieten van een late nazomer met warme temperaturen boven de 20 graden, is dat nu gedaan. Het weer verandert en de avonden worden steeds korter. Het is daarom belangrijk om goed voor- en achterlicht op je fiets te hebben. Lezyne heeft hun ledverlichting compleet vernieuwd en deze zorgt ervoor dat je veilig kunt gaan fietsen.

Dankzij Lezyne’s toewijding aan vernieuwing en hoogwaardige producten, kunnen fietsers altijd rekenen op uitstekende verlichting, ongeacht de omstandigheden. Het brede scala aan lampen biedt voor elke situatie een geschikte optie, of je nu een sterke koplamp nodig hebt voor lange ritten op het platteland of een compact achterlicht voor dagelijks gebruik in de stad.

De nieuwe generatie ledverlichting

Wat maakt de vernieuwde Lezyne LED-verlichting zo speciaal? Het staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten. De verlichting is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen, wat betekent dat je er altijd op kunt vertrouwen, zelfs in ruwe weersomstandigheden en bij dagelijks gebruik. Bovendien heeft het merk voor de nieuwe collectie verschillende verbeteringen doorgevoerd, waardoor de lampen nu nog gemakkelijker te gebruiken zijn:

  • Sneller laden via waterdichte USB-C.
  • Nieuwe, moderne lenstechnologie: dit zorgt voor nog betere zichtbaarheid rondom.
  • Verhoogde batterijcapaciteit: doe langer met één acculading.
  • Vernieuwd uiterlijk: compacter en nieuwe matzwarte satijnen afwerking.
  • Verbeterde warmteafvoer: geavanceerde koelvinnen zorgen voor een efficiëntere koeling van de lamp.
Lezyne Ledverlichting zorgt deze winter voor jouw fietsveiligheid

Maak je geen zorgen over een flinke regenbui, want de lampen hebben een IPX7-classificering, wat betekent dat ze waterdicht zijn. Ze kunnen zelfs 30 minuten lang 1 meter diep onder water blijven zonder dat dit invloed heeft op hun werking. Bovendien zijn sommige Lezyne lampen nu geschikt voor 2A+ snelladen, waardoor je niet de hele dag hoeft te wachten tot de accu weer vol is. In slechts enkele uren is de lamp weer klaar voor gebruik. We hebben vier lampen voor je uitgekozen voor komende herfst en winter waarmee je goed gezien wordt én mee gezien wil worden.

Lezyne Macro Drive 1400+

De Macro Drive 1400+ biedt een krachtige lichtoutput van 1400 lumen dankzij de geavanceerde Lezyne Tri-Focus Optics. Hierdoor ontstaat een geoptimaliseerd lichtpatroon dat zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, zowel op het pad als op de weg. De handige waterdichte USB-C oplaadpoort en de snellaadfunctie van 2A+ maken het opladen eenvoudig (let op: kabel niet inbegrepen). Bovendien zorgt de CNC-gefreesde aluminium constructie met koelvinnen voor duurzaamheid en efficiënte warmteafvoer.

Dit voorlicht biedt veelzijdige montagemogelijkheden, waaronder een GoPro-montageoptie en compatibiliteit met het Infinite Light Power Pack+. De lamp is grondig getest en voldoet aan de IPX7-waterdichtheidsnormen, waardoor het bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Met zeven verschillende uitvoermodi, variërend van de opvallende Daytime Flash-modus tot de indrukwekkende 300 uur durende Femto-modus, kun je de lamp aanpassen aan iedere situatie. Dankzij de veelzijdige en vervangbare riem kan dit voorlicht op verschillende stuurmaten worden bevestigd. De Macro Drive 1400+ kost € 99,95.

Lezyne Micro Drive Pro 1000+

De Micro Drive Pro 1000+ Frontlamp is dé ideale metgezel voor fietsers die topkwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Met acht krachtige LED’s die een indrukwekkende maximale output van 1.000 lumen produceren, is deze lamp ontworpen om te schitteren in zowel efficiëntie als duurzaamheid, waardoor je zelfs in de meest uitdagende omstandigheden optimaal zicht hebt op de weg.

Met een indrukwekkende maximale gebruiksduur van 60 uur, kun je erop vertrouwen dat deze lamp net zo lang meegaat als jij hem nodig hebt. De CNC-gefreesde aluminium en waterdichte behuizing en geïntegreerde koelvinnen staan garant voor langdurige prestaties. De lamp biedt zeven verschillende verlichtingsstanden, waaronder een dagflitsmodus, en maakt gebruik van een handige waterdichte USB-C oplaadmogelijkheid (let op: kabel niet inbegrepen). Hierdoor kun je de Micro Drive Pro 1000+ aanpassen aan je eigen wensen voor verbeterde veiligheid en gemak tijdens je ritten. Bovendien heeft deze lamp een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. De Micro Drive Pro 1000+ kost €74,95.

Strip Drive Pro 400+ Rear

De Strip Drive Pro 400+ Rear is een geavanceerd achterlicht voor fietsers, uitgerust met tien LED’s en een indrukwekkende maximale lichtopbrengst van 400 lumen. Dit achterlicht is ontworpen met de focus op efficiëntie en duurzaamheid, en het levert het beste straalpatroon voor optimale lichtverspreiding, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Met een maximale looptijd van 80 uur kun je erop vertrouwen dat dit licht net zolang meegaat als jij hem nodig heeft.

Dit achterlicht biedt zeven verschillende uitvoermodi, waaronder de opvallende Daytime Flash-modus om de aandacht te trekken, en de groothoekoptiek die een indrukwekkend zichtbereik van 270° biedt. Het is gebouwd met een lichtgewicht maar duurzame waterdichte constructie die uitvoerig is getest en voldoet aan de IPX7-waterdichtheidsnormen. Het veelzijdige montagesysteem kan worden bevestigd aan zowel aero- als ronde zadelpennen, en het achterlicht is voorzien van een handige waterdichte USB-C-oplaadfunctie (kabel niet inbegrepen). Zoek niet verder, want dit fietsachterlicht biedt ongeëvenaard zicht, zowel overdag als in het donker. De Strip Drive Pro 400+ kost €54,95.

Zecto Drive 200+ Rear

De Zecto Drive 200+ Rear is een discreet maar zeer zichtbaar achterlicht met een indrukwekkende helderheid van 200 lumen. Met zijn zes verschillende standen, variërend van continu verlichting tot knipperende modi, biedt het veelzijdige opties voor allerlei situaties. De opvallende Daytime Flash-modus garandeert maximale zichtbaarheid overdag, en de slimme Power Indicator geeft de batterijstatus aan en vergroot de zijwaartse zichtbaarheid. Dit achterlicht is uitgerust met een uniek 2-in-1 clipsysteem en een riembevestiging, waardoor het eenvoudig aan het stuur kan worden bevestigd of aan lussen kan worden vastgemaakt.

Het is uitvoerig getest en voldoet aan de IPX7-waterdichtheidsnormen, waardoor het bestand is tegen zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden. Met een batterijcapaciteit van 650 mAh biedt de Zecto Drive 200+ Rear een indrukwekkende maximale looptijd van wel 35 uur in de energiezuinige Femto-modus. Daarnaast is het voorzien van een handige waterdichte USB-C-oplaadfunctie (kabel niet inbegrepen), waardoor het opladen een fluitje van een cent is en je altijd klaar bent voor je rit. De Zecto Drive 200+ kost €39,95.

Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief