De unieke samenwerking tussen KJUS en Hublot – sinds 3 jaar – heeft geresulteerd in de lancering van de KJUS Hublot hardshell. Deze high-end hardshell is geïnspireerd op het iconische Hublot Big Bang UNICO Carbon horloge. Zo is de jas voorzien van innovatieve details zoals de eerste carbon ritssluiting ooit gemaakt. De lancering van de jas vond plaats op de openingsdag van het Zermatt Unplugged Festival in Zurich, dat tevens de opening van het skiseizoen inluidde in Zermatt.

innovatieve-jas-van-kjus-en-hublot-met-carbon-details-productHet KJUS Hublot Jacket

Met de eerste carbon ritssluiting ooit gemaakt, het exclusieve in de mouw geïntegreerde horloge raam en het verfijnde geruite patroon dat doet denken aan carbon, sluit het design van de jas aan op de Big Bang Unico stijl. “Deze jas is baanbrekend in veel opzichten: Het zit vol innovatie, vakmanschap en heeft een zeer verfijnde uitstraling”, zegt Didi Serena, CEO en oprichter van KJUS . De jas is ook voorzien van een carbon membraan (Dermizax EV), wat er voor zorgt dat er 10% meer warmte wordt vastgehouden.

Voor de isolatie, kozen we PrimaLoft® Silver Down, een combinatie van waterafstotend eenden dons en ultrafijne PrimaLoft® microvezel houden tot 94% van de thermische capaciteit in vochtige omstandigheden vast en drogen vier keer sneller dan gewone dons. De voering bevat materiaal dat zelfs al is getest binnen de ruimtevaart: schoeller®-PCM ™ (Phase Change Material): Microscopisch kleine elementen van was die in de stof zijn verwerkt om overtollige warmte op te slaan. Wanneer de temperatuur daalt, komt de opgeslagen warmte vrij zodat het lichaam weer opwarmt.

Van deze – Special Edition – zijn er wereldwijd maar 200 beschikbaar. Elke jas heeft een gegraveerde plaquette om de exclusiviteit te benadrukken. “Stijlvol en modern tegelijk – net als de twee bedrijven, Hublot en KJUS, deze jas is echt uniek in zijn soort”, concludeert Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot.

De prijs van de KJUS Hublot jas is € 3.333,-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.