[Winactie] HIKE&DISCOVER met Bever en adidas TERREX

Een avontuurlijke wandeling, check. Een ijs challenge en een kick-ass lunch, dubbelcheck. Backtonaturehikes organiseert in samenwerking met Bever en adidas Terrex de HIKE&DISCOVER op zondag 27 maart en jij krijgt de unieke kans om erbij te zijn. Gearlimits mag namelijk 2 kaarten weggeven dus laat ons weten waarom jij met een vriend(in) mee wil op deze avontuurlijke dag.

Wat gaan we doen?

Wandelen is niet alleen goed voor je maar het is ook de perfecte manier om nieuwe plekken te ontdekken. Op zondag 27 maart organiseert Backtonaturehikes daarom de HIKE&DISCOVER op een onontdekte plek op de Veluwe. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ervaar wat wandelen met én voor je kan doen. Verwacht een waanzinnige hike, een fantastische lunch door Joris van Tongeren en… een ijskoude challenge die je niet snel zult vergeten. Neem je zwemkleding mee (geen grap).

[Winactie] HIKE&DISCOVER met Bever en adidas TERREX

Een outfit van adidas TERREX

Backtonaturehikes heeft twee partners in crime deze dag: Bever en adidas TERREX. Als dé buitenspecialist van Nederland begrijpt Bever als geen ander dat je buiten nodig hebt. En… dat buiten jou ook nodig heeft. Bever biedt persoonlijk advies en kwaliteitsproducten die lang meegaan. Zo kan jouw gear keer op keer mee op avontuur, hoe groot of klein ook. Voor dit outdoor avontuur word je voorzien van een fashionable en kwalitatief hoogwaardige outfit van adidas TERREX. Hip voor in de stad en lekker praktisch in de natuur. Geen natte voeten in jouw adidas TERREX schoenen door het gebruik van Gore-Tex materiaal. Bovendien is de collectie met veel liefde voor buiten ontwikkeld. De items zijn namelijk gemaakt met verschillende duurzame materialen. Adidas TERREX streeft ernaar om vanaf 2024 alleen nog maar gerecycled polyester te gebruiken.

[Winactie] HIKE&DISCOVER met Bever en adidas TERREX

Wil jij je hike naar een hoger plan tillen? Dompel je dan een dag lang onder in de natuur met de HIKE&DISCOVER van Backtonaturehikes, Bever en adidas TERREX.

Programma

09.00 uur – verzamelen parkeerplaats in Renkum

10.00 uur – ijs challenge

12.00 uur – warme opkikker

12.30 uur – waanzinnige wandeling

14.30 uur – kick-ass lunch door Joris van Tongeren

15.30 uur – kampvuur songs

16.00 uur – einde

Locatie

De HIKE&DISCOVER wordt georganiseerd op een geheime, onontdekte plek op de Veluwe waar een waanzinnig camp is opgebouwd. Vanuit de randstad is het iets langer dan een uur rijden. Op de parkeerplaats begint het avontuur al want vanaf daar is het zo’n 20 minuten lopen door de natuur naar het HIKE&DISCOVER camp.

Ervaar ’t zelf

Meedoen? Stuur dan een mailtje waarom jij samen met je partner in crime wil meedoen aan dit avontuur. Stuur ook jullie schoen- kledingmaat en adres door. Winnaars worden 18 maart bekend gemaakt en ontvangen een week van te voren een speciale explorer box met alle info.

[Winactie] HIKE&DISCOVER met Bever en adidas TERREX
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De nieuwe ruige Odin jassen van Helly Hansen | GearBite

Helly Hansen ontwikkelde de eerste soepele waterdichte stoffen 140 jaar geleden. En gedurende zijn bestaan heeft Helly Hansen outdoorkleding ontwikkeld voor ‘s werelds meest...

Voor de buitensporter is de Suzuki Across plug-in hybrid ‘buitengewoon’ geschikt | autotest

Gearlimits contributor Albin Bronkhorst besloot dat hij medio april van Land’s end in Engeland naar John’ O’Groats in Schotland wilde gravelrijden. Als enerzijds een...

Zomer in de Franse Alpen; actief in La Plagne | Reisverslag

Maandagochtend 4.30 uur. Ik schrik wakker van de wekker na een korte en onrustige nacht. Half wakker loop ik naar de douche in mijn...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief