Win het boek ‘Run’ de 100 mooiste hardlooproutes ter wereld

Ben jij een fanatieke hardloper en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan is het boek ‘Run’ een absolute must-read voor jou! In dit boek staan namelijk de 100 mooiste hardlooproutes ter wereld beschreven, van de meest adembenemende uitzichten tot aan de meest uitdagende parcours.

Elke route wordt uitvoerig beschreven, inclusief afstand, hoogteverschillen en moeilijkheidsgraad. Daarnaast worden er ook praktische tips gegeven over bijvoorbeeld het klimaat en de beste tijd om deze routes te lopen. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met prachtige foto’s die je doen verlangen om direct je hardloopschoenen aan te trekken.

De routes beschreven in dit boek zijn zorgvuldig uitgekozen door ervaren hardlopers. Ze variëren van onvergetelijke marathons tot ontspannen tochten door het park. Ontdek de kustpaden van Nieuw-Zeeland, beklim de Tafelberg of verken de heuvels van het ongerepte regenwoud in Costa Rica tijdens het rennen.

Win het boek 'Run' de 100 mooiste hardlooproutes ter wereld

In dit boek, dat beeldschone foto’s bevat, kun je gedetailleerde routebeschrijvingen en handige informatie vinden voor elke route. Hierbij kun je denken aan de afstand en hoogteprofiel van de routes. Bovendien zijn er GPX-bestanden beschikbaar. En als je na het lopen van een route nog energie over hebt, biedt het boek ook nuttige suggesties voor interessante bezienswaardigheden in de omgeving.

Win dit boek!

En goed nieuws: in samenwerking met Unieboek | Het Spectrum mogen wij dit fantastische boek weggeven! Wil jij kans maken om ‘Run’ te winnen? Wie weet loop jij binnenkort wel één van deze prachtige routes!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de onderstaande vraag te beantwoorden en ons op Instagram te volgen.

Hoeveel pagina’s heeft het boek?

Het antwoord vind je hier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Vul hier je antwoord in

De winnaar is:

Johannes Michielsen

De ‘Run’ winactie liep tot 19 juni 2023. Deelnemers gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief