De gedeelde avonturen van de Keen Feldberg

De LongRunReview聽en onze #shareyouradventure actie van de Keen Feldberg Urban & Outdoor聽is voorbij. Het begon allemaal met de ervaringen van Remco. Hieronder zie je de indrukken van twee andere prijswinnaars van onze #shareyouradventure actie.

Onze eerste prijswinnaar was Ton Peters. Hij is met de Keen Feldberg’s naar de Eifel gegaan.

Dat was alweer een tijdje terug, maar ook op zijn nieuwe reizen gaan de Feldbergs mee:

#Autumn in #Reichswald Germany #whentheleavesarefalling

Een foto die is geplaatst door Ton Peters (@travelton.nl) op

Maarten Naaijkens was onze tweede prijswinnaar. Hij begon in Noord-Nederland, met in gedachte dat micro-adventures dichtbij huis ook heerlijk kunnen zijn. De Feldberg’s liepen kilometers over het meer dan bekende Pieterpad.

Uiteindelijk is Maarten ook nog met de Feldberg’s naar Zuid-Afrika gegaan. Een schitterende reis waar de schoenen goed tot hun recht kwamen.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Wat was de #shareyouradventure actie?

Samen met Keen wilden we op zoek naar volgers en lezers van GearLimits die een gaaf avontuur gingen beleven. Om aan die personen dan een paar Feldberg schoenen mee te geven. Vooral omdat we ook ervaringen van anderen met de schoenen wilde kennen. Uiteindelijk waren er twee gelukkigen die precies in de actie periode gave avonturen dichtbij huis, maar ook verder weg konden beleven.

Binnenkort komen er weer nieuwe #shareyouradventure acties. Lijkt dit je leuk? Hou de site en onze聽Facebook of Instagram accounts goed in de gaten.

Ben jij door deze kleine en grote avonturen en de ervaringen van Remco, Ton en Maarten ook enthousiast geraakt over de Feldberg’s (GearLimits durft ze nu wel aan te bevelen 馃槈 ) check dan de site van Keen.

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

10 REACTIES

 1. Ik maak graag gebruik van jullie actie. Rond mijn eigen verjaardag ga ik dit keer met mijn vriendin in het hoge Noorden (van Nederland, specifiek Zuidhorn) het weekend wandelen. Ik mis nog een goed paar wandelschoenen dus dit zou een mooie uitkomst zijn.

  • He Maarten, dank voor je reactie. Kan jij een mailtje sturen naar [email protected]? Graag inclusief je schoenmaat. Dit is nog niet bevestiging dat jij een van de winnaars bent, maar dan hebben we in ieder gevoel je info.

   We houden je op de hoogte.

   Thanks!

 2. Eigenlijk loop ik altijd op bergschoenen, deels vanwege mijn werk (ik werk met honden) en deels vanwege mijn voeten.
  Naast mijn werk wordt ik regelmatig ingezet om met mijn honden te zoeken (mantrailing=het spoor vervolgen van een mens) bij een vermissing.
  Goede schoenen zijn bij dit werk onontbeerlijk.
  Graag zou ik jullie schoenen willen uitproberen, om te kijken of deze mij bevallen. In de zomer draag ik altijd keen sandalen, werk daar ook op, een goede winterversie zou heerlijk zijn, want ook de visie waaruit KEEN werkt vind ik fantastisch.
  Dus… ik hoop dat ik ze uitproberen mag. MvG Monique

  • Hallo Monique, dank voor je reactie. Kan jij een mailtje sturen naar [email protected]? Graag inclusief je schoenmaat. Dit is nog niet bevestiging dat jij een van de winnaars bent, maar dan hebben we in ieder gevoel je info.

   Thanks!

 3. Deze actie van jullie komt als geroepen! Over precies 4 weken ga ik mijn vriendin in Vancouver opzoeken om daar samen door british columbia te reizen en de mooiste poeder pistes op te zoeken in Whistler! Helaas zijn mijn huidige winter/bergschoenen niet meer wat ze ooit geweest zijn, wat resulteert in natte skisokken en koude tenen. Goed nieuw schoeisel staat nog op de ‘to do’ lijst, dus bij deze wil ik graag deel uit maken van de kanshebbers, dan houd ik jullie zeker graag op de hoogte van mijn #adventures #keenondermijnbeen

  Groet,

  Steven

  • Hi Steven, Bedankt voor je reactie. Het duurde even maar we willen graag kijken of we je de schoenen kunnen toe gaan sturen. Kan jij een bericht sturen naar [email protected] met je schoenmaat en adresgegevens? Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een definitieve reactie. Alvast bedankt!

 4. Ik loop een 1500 km per jaar en binnenkort een wandelvakantie ik verslijt 3 paar schoenen ben benieuwd als deze langer mee gaan en in maat 47,5 verkrijgbaar zijn

  • Hallo Ron, Bedankt voor je reactie. Het duurde even maar we willen graag kijken of we je de schoenen kunnen toe gaan sturen. Kan jij een bericht sturen naar [email protected] met je schoenmaat en adresgegevens? Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een definitieve reactie. Alvast bedankt!

 5. 24 november vertrek ik samen met een goede vriend richting het Sauerland voor een lang weekend wandelen, heerlijk door de bossen en het heuvelachtige landschap. Ik loop nu op een ander merk wandelschoenen, maar ik word graag verrast door een nieuw geweldig merk schoenen! Vind het zo belangrijk om comfortabel urenlang lekker te lopen op elk soort ondergrond !

  • Hallo Tim, Bedankt voor je reactie. Het duurde even maar we willen graag kijken of we je de schoenen kunnen toe gaan sturen. Kan jij een bericht sturen naar [email protected] met je schoenmaat en adresgegevens? Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een definitieve reactie. Alvast bedankt!

Comments are closed.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra鈥檚 (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief