#TimeToPlay trailrun campagne met TeamSalomonNL

Na de succesvolle #JouwTrailNaarMontafon trailrun campagne die wij samen met Salomon deden begin 2018, komt Salomon in Nederland weer met een hele gave trailrun campagne.

Vanaf januari kunnen fans van hardlopen en trailrunnen op een unieke manier meeleven en meedoen met Nederlands beste trailrunners. Team Salomon NL is het Nederlandse trailrun team van Salomon. Trailrunning is eigenlijk off-road hardlopen door de natuur op onverharde ondergrond. Lekker rennen en klauteren over smalle paden en natuurlijke hindernissen zoals duinen, heuvels, bergen, rotsen en beekjes. Steeds meer mensen ontdekken de laatste jaren de vrijheid en de fun van het trailrunnen en de relaxte lifestyle die daar bij hoort.

Team Salomon NL bestaat uit een bont gezelschap van supersnelle trailrunners. Totaal 4 mannen en 2 vrouwen, de jongste is 23, de oudste 46. De één goed in het kortere en snelle werk, de ander juist weer specialist op de ultra lange afstanden van minimaal 90 km. Allemaal bijzondere atleten, maar ook zeker heel bijzondere mensen. Gezamenlijk hebben zij als sportieve doel uitgesproken om in juni dit jaar mee te doen met de Marathon du Mont Blanc, in Chamonix te Frankrijk.

[vc_video link=”https://vimeo.com/310969266″ title=”Tim Pleijte’s sportieve voornemens voor 2019″]

Het komende halfjaar worden de verschillende atleten gevolgd in hun voorbereiding op deze wedstrijd maar natuurlijk ook tijdens deze race. We kijken naar de sporters en hun intrinsieke motivatie, de technische aspecten van het trailrunnen, maar zeker ook naar de mens achter de sporter. Via www.teamsalomon.nl krijg je een uniek inkijkje in de bijzondere wereld van het trailrunnen.

De campagne houdt ook in dat deze sporters andere (trail)runners willen helpen om hun grote sportieve doel te bereiken. Per sporter zoekt het team één buddy die ze met tips and tricks, samen trainen en een mooi trailrunpakket van Salomon gaan ondersteunen. Als je kans wil maken om uitgekozen te worden als buddy ga dan gauw naar TeamSalomon.nl en schrijf je daar in!

[vc_video link=”https://vimeo.com/310972200″ title=”Suzan Nieman’s sportieve voornemens voor 2019″]

En wat wel heel cool is samen met Salomon / Amer Sports, ontwikkelden wij bij GearLimits Media het concept voor deze campagne, de TeamSalomon.nl website en produceren we alle films en andere content tot en met de Marathon du Mont Blanc. 

Mark Stokmans
Since I can remember I have been very active in many different sports: started with baseball, tennis and riding later hockey, football, running and aikido. In addition, since twelve years old I've been into actionports: at first windsurfing, later climbing, inline skating, snowboarding, mountain biking. With the first action cams coming onto the market I've been making action sports videos. Furthermore, I've worked in the sports industry since 1990, sports marketing, media and live TV and until the end of 2016 at the Dutch Olympic Committee. Besides being partner in GearLimits I work as a digital freelancer. Based in the Netherlands, Married with Children (11 and 13 years old)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

[WINACTIE] De jubileumuitgave van de E.O.F.T. staat voor de deur

Eindelijk is het dan zover: Europa’s meest gerenommeerde Outdoor-Filmfestival start, na een éénjarige pauze wegens corona, met haar twintigste toernee! In zeven films neemt...

Offroad met de Range Rover SVR in de nieuwste James Bond-film No Time To Die

Offroad, Range Rover en ‘Gearlimits’ gaan goed samen. En als er Gear to the Limits wordt gebruikt, zijn het wel de stunts in de...

De Urban Sports Week Amsterdam komt er weer aan

Op 23 en 24 oktober 2021 staat Amsterdam opnieuw in het teken van Urban Sports tijdens de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). De gemeente...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief