#JouwTrailnaarMontafon – Een unieke trailrun wedstrijd

Maart 2018 – Dit voorjaar vindt een unieke trailrun wedstrijd plaats die verschillende grenzen doorbreekt. Zowel online als offline, en van Nederland naar Oostenrijk. Samen met de regio Montafon organiseren Salomon en GearLimits de #JouwTrailnaarMontafon wedstrijd.

Etappe 1: Jouw trail

In maart 2018 worden alle trailrunners van Nederland opgeroepen om hun favoriete route, via Strava, Runkeeper of hun favoriete running app te delen op Facebook met de campagne hashtag #JouwTrailnaarMontafon.

“Uit alle inzending kiezen we samen met het Salomon Trailrunningteam drie rondjes uit.” vertelt Luc Maessen van Salomon. “De gelukkige winnaars krijgen bezoek van een van de lopers uit ons team die een stuk van de winnende routes meelopen. En ze komen niet met lege handen. De winnaars krijgen een compleet trailrunning pakket van Salomon.”

Etappe 2: Koning van Spanje Trail

De drie prijswinnaars mogen daarnaast, geheel verzorgd, deelnemen aan de Koning van Spanje Trail in Limburg, op een afstand naar keuze. Tijdens dit evenement zijn ook mensen van de Regio Montafon aanwezig.

 

Etappe 3: Montafon Arlberg Marathon

Montafon, gelegen in Vorarlberg, Oostenrijk is bij veel Nederlanders bekend als een wintersportbestemming, maar ook in de zomer is het er prachtig en is er veel te beleven (running, wandelen, klimmen, mountainbiken.

Michael Junginger van Montafon Tourism wil dat tijdens het evenement en via de #JouwTrailnaarMontafon wedstrijd laten zien. “We gaan één van de drie winnaars uitnodigen om deel te nemen aan de Montafon Arlberg Marathon. Een schitterende trailrun wedstrijd op verschillende afstanden die door het mooiste deel van  Montafon loopt.” Ook hierbij kan de lucky winner rekenen op een geheel verzorgd arrangement en kan kiezen tussen 42.195, 33 en 14.8 km runs.

Zowel de drie deelnemers aan de Koning van Spanje trail krijgen een gratis lidmaatschap van de NKBV aangeboden. Onze deelnemer aan de Montafon Arlberg Marathon krijgt een bergsportverzekering er nog bij!

De campagne

Luc Maessen: “Het mooie aan deze campagne voor Salomon is dat het laat zien dat trailrunnen zowel bij jou om de hoek kan als op grote hoogte in een gebied als Montafon. En iedereen kan meedoen, van beginner tot ervaren loper.”

“We zijn heel enthousiast over deze samenwerking.” zegt Mark Stokmans van GearLimits, “Als platform voor outdoor en actionsports gear/producten zijn we altijd bezig met de beleving van al die fantastische sporten in de mooiste natuur en hoe goede gear optimaal bijdraagt aan die beleving.”

De campagne begint op Facebook van 16 t/m 30 maart 2018, waarna in april 2018 de drie winnaars bezocht worden. Op 5 mei 2018 vindt de Koning van Spanje Trail plaats en op 30 juni 2018 de Arlberg Montafon Marathon. Van de deelname aan beide events door de prijswinnaars worden video’s gemaakt en gepubliceerd via de social media kanalen van Montafon, Salomon en GearLimits. Van alle producten verschijnen ook reviews op GearLimits. 

Actievoorwaarden

 • Deelname vindt plaats door een run vanaf Strava, Runkeeper, Garmin, Suunto of andere hardloop/fitness apps te delen op Facebook met de hashtag #JouwTrailNaarMontafon
 • De afstand waarop je tijdens de Koning van Spanje Trail en/of de Montafon Arlberg Marathon gaat lopen mag je zelf kiezen.
 • Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te nemen.
 • Gedeelde rondjes/trails moeten in Nederland liggen.
 • Als jouw rondje wordt uitgekozen stel je je beschikbaar om tussen 9 en 27 april het prijzenpakket in ontvangst te nemen door een van de leden van het Salomon Trailrunning team. Als je niet beschikbaar bent in deze periode houden we ons het recht voor een andere prijswinnaar te kiezen.
 • Door deel te nemen aan de actie verklaar je beschikbaar te zijn voor eventuele deelname aan de Koning van Spanje Trail op 5 mei en/of de Montafon Arlberg Marathon op 30 Juni.
 • Mocht je, na selectie als winnaar, toch niet kunnen deelnemen houden we ons het recht voor om een andere prijswinnaar te kiezen.
 • Voor de Koning van Spanje trail stellen we een reiskosten vergoeding (0,19 cent per kilometer) en een full-board hotelovernachting op 4 mei 2018 ter beschikking.
 • Het prijspakket voor de Montafon Arlberg Marathon bestaat uit:
  • Kilometer vergoeding van 0,19 cent per kilometer van en naar Montafon of:
  • Twee retour vliegtuigtickets naar Zurich airport, inclusief shuttle dienst naar Montafon.
  • Overnachting in een tweepersoons kamer voor drie nachten 28, 29 en 30 juni 2018 op basis van fullboard.
  • 2x gratis deelname aan de Montafon Arlberg Marathon op een afstand naar keuze.
 • Deelname aan de Koning van Spanje Trail en/of Montafon Arlberg Marathon is geheel op eigen risico.
 • Als prijswinnaard verklaar je dat GearLimits, Montafon en Salomon vrij gebruik kunnen maken van fotografie en video waar jij op staat en die gemaakt zijn tijdens en in het kader van de #JouwTrailNaarMontafon wedstrijd.

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

2 REACTIES

  • Hi David, Helaas moeten we onze competitie idd beperken tot rondjes in Nederland! Wel bedankt voor je interesse!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief