#JouwTrailNaarMontafon is gelopen!!

Net vers terug uit Oostenrijk, een lange dag in de auto achter de rug, waarbij ruim de tijd was om terug te kijken op een schitterend weekend in Montafon. Daar sloten we onze trailruncampagne #JouwTrailNaarMontafon af tijdens de Montafon Arlberg Marathon waarbij “onze” prijswinnares Renee Cardinaals een schitterende race rende. En in haar categorie eerste werd en overall een derde plek bemachtigde! Amazing!

We mochten de hele race met haar optrekken om haar marathon in beeld te brengen, en die video gaan we binnenkort publiceren. Maar hierbij willen we een paar mensen heel erg bedanken:

  • Allereerst Renee natuurlijk. met 1,5 jaar trailervaring nu al een fantastische atleet geworden. #JouwTrailNaarMontafon werd #Renee’sTrail. Geweldig gedaan en we hebben het geweldig gehad met jou en je vader Hans (die ook ff de 33 km rende afgelopen weekend. Ook gefeliciteerd daarmee!
  • Andre Korpelshoek en Danielle Willems, onze twee “runners up”, bedanken voor hun inzet tijdens de Koning van Spanje trail, de “voorkwalificatie” voor de Montafon Arlberg Marathon.
  • Al die enthousiaste trailrunners die met hun favoriete lokale trail hebben deelgenomen aan de #jouwtrailnaarmontafon trailrun wedstrijd.
  • Onze project partners Salomon en Montafon. Al onze winnaars kregen een schitterende trailrunpakket van Salomon en de gastvrijheid van Montafon was onovertroffen.

Wat ons betreft volgend jaar weer! Stay tuned om de upcoming video van Renee en Montafon Arlberg Marathon niet te missen.

Editor's Squad
Editor's Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Verborgen milieu impact van outdoor gear

Als je op avontuur gaat hou je je waarschijnlijk aan het ‘leave no trace’ principe. Je hebt respect voor dier en natuur, laat geen...

Stagiair(e) Online Redactie & Marketing

Gearlimits, hét no-nonsense platform voor outdoor en action sportliefhebbers, geboren uit een diepe liefde voor een actieve lifestyle. Een onafhankelijk platform, waar we hoogwaardige,...

5 high-end outdoor klapmessen voor iedere serieuze buitensporter

Een outdoor mes is niet alleen mooi, maar ook een onmisbare tool voor de serieuze buitensporter. Er zijn veel verschillende soorten messen, maar in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.