#JouwTrailNaarMontafon is gelopen!!

Net vers terug uit Oostenrijk, een lange dag in de auto achter de rug, waarbij ruim de tijd was om terug te kijken op een schitterend weekend in Montafon. Daar sloten we onze trailruncampagne #JouwTrailNaarMontafon af tijdens de Montafon Arlberg Marathon waarbij “onze” prijswinnares Renee Cardinaals een schitterende race rende. En in haar categorie eerste werd en overall een derde plek bemachtigde! Amazing!

We mochten de hele race met haar optrekken om haar marathon in beeld te brengen, en die video gaan we binnenkort publiceren. Maar hierbij willen we een paar mensen heel erg bedanken:

  • Allereerst Renee natuurlijk. met 1,5 jaar trailervaring nu al een fantastische atleet geworden. #JouwTrailNaarMontafon werd #Renee’sTrail. Geweldig gedaan en we hebben het geweldig gehad met jou en je vader Hans (die ook ff de 33 km rende afgelopen weekend. Ook gefeliciteerd daarmee!
  • Andre Korpelshoek en Danielle Willems, onze twee “runners up”, bedanken voor hun inzet tijdens de Koning van Spanje trail, de “voorkwalificatie” voor de Montafon Arlberg Marathon.
  • Al die enthousiaste trailrunners die met hun favoriete lokale trail hebben deelgenomen aan de #jouwtrailnaarmontafon trailrun wedstrijd.
  • Onze project partners Salomon en Montafon. Al onze winnaars kregen een schitterende trailrunpakket van Salomon en de gastvrijheid van Montafon was onovertroffen.

Wat ons betreft volgend jaar weer! Stay tuned om de upcoming video van Renee en Montafon Arlberg Marathon niet te missen.

Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De beste Ski & Outdoor hardshell jassen voor 2021/2022

Voor de ultieme bescherming tijdens je ski & outdoor trips, hebben we de beste hardshell jassen in de markt op een rijtje gezet. Bij...

Rab & Lowe Alpine openen Europees reparatie- en servicecentrum in Nederland

Liefde voor de bergen, voor kleding en voor uitrusting is van meet af aan de drijvende kracht achter de merken Rab en Lowe Alpine...

GearBite: de geheel nieuwe Suunto Core Alpha Stealth is gemaakt voor iedere buitensporter

Voor iedere veeleisende buitensporter is er altijd een Suunto. Nu is er de nieuwe Core Alpha Stealth, een ABC-outdoorhorloge (Altimeter, Barometer, Compass). Of je...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief