GearLimits Review Adventure, naar Stubai met Jou!

Bij GearLimits proberen we onze gear altijd te reviewen in omstandigheden waarvoor die spullen gemaakt zijn. Daarom gaan we van 8 t/m 11 november naar het mooie Stubai in Oostenrijk voor een kort maar krachtig review-avontuur. In het wonderschone Stubaital gaan we de Berghaus Aonach AX Insulated Down Jacket eens écht op de proef stellen. 

En jij kan met ons mee naar Oostenrijk!

Het leuke is dat we twee van onze Facebook-volgers (een stel of een paar) mogen meenemen op ons Review Adventure. Dat kan betekenen jij en een maatje, een vriend of vriendin, je man of vrouw, etc. Kortom, als jij wint, mag je iemand meenemen! Maar hoe maak je kans om mee te gaan op dit avontuur? Like onze Facebook pagina , reageer op ons bericht met de naam van jouw reisbuddy en deel ons bericht. Waar kan je naar uitkijken? Een 2,5-daags winter berg/alpine avontuur en jullie mogen beiden de Aonach Jacket die je gaat reviewen (ter waarde van 250 euro!), houden.

Programma

 • 8 november  – ochtendvertrek vanuit Nederland, aankomst Stubai
 • 9 november  – bergactiviteit 1*
 • 10 november – bergactiviteit 2*
 • 11 november: eventueel ochtend op de Stubaier Gletscher skiën of snowboarden, daarna terugreis.

* De activiteiten worden in overleg met gidsen van Stubai kort van te voren bepaald afhankelijk van de weersomstandigheden. Dat blijft dus nog even spannend, maar het zullen bergwandel/ klim activiteiten zijn.

En hoewel Berghaus (naast Stubai) ons helpt deze reis te financieren, hebben we, zoals altijd de afspraak dat we objectief het product gaan reviewen. Dus dat mogen jullie ook doen!

De Aonach Jacket

Je bent nu vast nieuwsgierig naar de Berghaus Aonach Jacket. Wij zijn dat ook, want het is écht een gaaf product. Het unieke aan de jas is dat Berghaus er in geslaagd is om ultradunne dons te maken die ademt. Normaal gesproken is dons heel goed voor isolatie en warmte. Het houdt de warme lucht vast tussen de microscopische filamenten van de donsveertjes. Maar het ademend vermogen van dons is niet de beste eigenschap.

Berghaus heeft de dons door de shredder gehaald (sort of) en samengeperst – met extra polyester vezels – tot donzen “sheets.” ThinDown ™ noemt Berghaus het, wat zorgt voor een “greater airflow from your body to your outer layer”, terwijl de isolerende eigenschappen van het dons behouden blijven. Dus het moet veel warmer zijn dan regulier fleece-achtige midlayers, en veel beter ademen dan donzen midlayers. En het is ook nog eens licht en dun. Dat is in ieder geval de belofte vanuit Berghaus, en wij gaan kijken of het werkt. Hopelijk doe je mee!

[vc_btn title=”Ga naar de GearLimits Facebook pagina om mee te doen. Aanmelden kan t/m 21 oktober 2018.” style=”flat” shape=”square” color=”blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-facebook-square” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgearlimits|||”]

Voorwaarden

Ik weet het, ik het weet, voorwaarden zijn altijd een beetje bléh. Maar we hebben wel een paar afspraken nodig natuurlijk. Als je besluit je aan te melden (via Facebook) voor een kans om met ons mee te gaan op dit avontuur, bevestig je dat je het eens bent met het volgende:

 • We hebben twee plekken en willen je graag meenemen. Daarvoor zijn er twee plaatsen in onze GearLimits Jeep beschikbaar. Als je zelf met de auto wilt gaan, betalen wij je brandstofkosten; helaas kunnen we geen vliegtuig of treintickets vergoeden.
 • De hotelovernachtingen op basis van bed & breakfast zijn geregeld door onze projectpartner Stubai, daar hoef je je geen zorgen over te maken.
 • Deelname aan het review-avontuur is op eigen risico. Door je aan te melden verklaar je ook dat je de nodige verzekeringen hebt (ziekte, ongeval, reis en of andere relevante verzekeringen met de juiste dekking) waarop je zelf aanspraak kunt maken bij een ongeval of bij beschadiging/verlies/diefstal van je spulletjes.
 • Je verklaart dat je in dergelijke omstandigheden GearLimits niet aansprakelijk zult stellen voor daaruit voortkomende schade of kosten.
 • De activiteiten op vrijdag en zaterdag worden gedaan met professionele gidsen en/of instructeurs. Niettemin deelname is op eigen risico.
 • We zullen video’s produceren over ons avontuur waar jij ook in te zien zult zijn. Jij gaat ermee akkoord dat we beeld materiaal en interviews van jou en je reisbuddy in de video’s zullen opnemen en dat GearLimits, Berghaus en Stubai deze video’s kunnen gebruiken/publiceren wanneer zij dat nodig achten.
 • Je verklaart dat je fit en gezond genoeg bent om winterse bergactiviteiten te ondernemen.
 • Je verklaart dat je er enorm veel zin in hebt!

Wij doen dat bij deze ook!

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief