Cube stores Tour de France actie: win een BarbeCube

De 108ste Tour de France is van start! We moedigen natuurlijk de mannen van Intermarché-Wanty Gobert op hun CUBE Litening C:68X hard aan! Ook in de Cube winkel laten ze de Ronde van Frankrijk niet zomaar voorbij gaan.

Daarom geeft Cube een supertoffe BARBECUBE weg, t.w.v. €150,-! Want wat is nu beter dan even écht nagenieten van een flinke fietsrit met een goede barbecue? Scroll naar beneden en vul je gegevens in om mee te doen.

Waarom jij deze BarbeCube wil winnen

Cube stores Tour de France actie: win een BarbeCube

De Everdure Cube houtskoolbarbecue is niet alleen handig voor thuis, maar ook ideaal om mee te nemen. Hier zorgen de 2 hittebestendige draaghandvatten en het lichte gewicht van 7 kilogram wel voor. De Cube heeft een handig bamboe werkblad en geïntegreerd opbergvak. Zo heb je ondanks het compacte formaat de mogelijkheid om gerechten klaar te maken, vlees te kruiden en bordjes en bestek mee te nemen. Dankzij de vlakke bodem staat de barbecue altijd stevig, ongeacht de ondergrond.

Zo doe je mee!

Meedoen is simpel: scroll naar het formulier op de Cube Actiepagina en vul je gegevens in. Je maakt dan automatisch kans om de barbecue te winnen.

De actie loopt vanaf 26 juni t/m 25 juli. In de week wordt de winnaar bekendgemaakt!

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Olight Camping Kick-Off korting actie

We zitten weer volop in het kampeerseizoen. Kamperen is leuk, voordelig en kan tegenwoordig erg comfortabel. Voor ieder wat wils. Wakker worden in de...

Sonos en The North Face verbinden muziek, reizen en avontuur op een manier die bijzonder is

Sonos en The North Face trappen een speciale samenwerking af die de weg baant voor een totaal nieuwe beleving van bijzondere expedities en landschappen....

GearBite: De nieuwe SPY+ Monolith zonnebril

SPY+ lanceerde recent een symbool van pure expressie. De Monolith is gearriveerd vanuit een andere dimensie om onze ogen te openen en niet alleen...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief