Voor veel outdoor sporters heeft Nepal een speciaal plekje in het hart. We zijn er geweest, of hopen ooit door dat magnifieke landschap te kunnen lopen, de hoogste pieken te beklimmen, de mensen daar te ontmoeten. Sommige van ons waren in april 2015, toen een aardbeving een groot deel van het land in puin legde. En nog steeds wordt er gebouwd aan Nepal. Kathmandu Outdoor en Travel organiseert daarvoor een charity actie waarvan de opbrengsten naar de Stichting Topaspiratie gaan.

Stichting Topaspiraties

Stichting Topaspiraties is opgezet door Katja Staartjes en Henk Wesselius. Katja is een van Nederlands meest succesvolle bergbeklimmers en wordt sinds 1999 gesponsord door Kathmandu Outdoor & Travel. Tijdens de aardbevingen (april 2015) was zij in Nepal ter voorbereiding op de beklimming van de Gurla Mandhata (7694 m), West-Tibet. Met eigen ogen heeft zij de verwoesting van de beving aanschouwd. Stichting Topaspiraties zet zich in om lokaal hulp te bieden.
Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Topaspiraties: www.stichtingtopaspiraties.nl

Kathmandu heeft 12 mooie bergsport gear artikelen in de actie. Hierop kan geboden worden, waarop Kathmandu het geboden bedrag zal verdubbelen. Check hier de actiepagina van Kathmandu. Als je een bod plaats maak je sowieso kans op een WakaWaka Base 5 en het boek “Lopen over de Grens” van Katja Staartjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.