Osprey en GearLimits bieden je de kans om 1 Atmos AG 65 Graphic Grey of 1 Aura AG 65 Rainforest Green te winnen.

Registreer je nu voor de Osprey nieuwsbrief en maak kans op één van de twee nieuwe, awardwinnende en langverwachte Atmos AG of Aura AG rugzakken van Osprey.

De baanbrekende nieuwe Atmos & Aura AG zijn uitgerust met Osprey’s unieke AntiGravityTM rugsysteem en ’s werelds eerste volledig geventileerde heupgordel. Of je nu warme klimaten verkent of gaat trekken door de toendra, de naadloze mesh en het 3D rugpaneel evenaart ongekende ventilatie en comfort, zelfs bij het dragen van zware lasten.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaard je om e-mails van Osprey te ontvangen. Hiervoor kun je je op elk moment uitschrijven. Lees voor meer informatie ons Privacy- en cookiebeleid.

DOE MEE

Registreer je nu voor de Osprey nieuwsbrief en maak kans

Eén deelname en één prijs per persoon. Deelnemers moeten inwoner zijn van een land van de Europese Unie en 18 jaar of ouder zijn. Personeelsleden van Osprey, gearlimits.com of iedereen die verbonden is met de wedstrijd (inclusief directe gezinsleden) zijn uitgesloten van deelname.
De winnaars worden gekozen door het toeval uit alle deelnemers die zich op 15 mei 2015 middernacht hebben geregistreerd en die nog steeds zijn ingeschreven voor de Osprey nieuwsbrief. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld binnen een termijn van 28 dagen na het einde van de wedstrijd.
Zie algemene voorwaarden onder de ‘Official Rules’ link op de wedstrijdpagina van Osprey.