2016 zit er alweer bijna op en 2017 belooft ook weer een vet outdoor en action sport jaar te worden. Alleen al als wij kijken welke nieuwe producten er in het nieuwe jaar op de markt komen. Om 2016 niet te laten doven als nachtkaars hebben wij vóór het einde van het jaar nog een aantal artikelen die zeker de moeite waard zijn.

There we go:

10 vette gadgets voor onder de kerstboom

Sinterklaas is nog niet opgekrast en de Kerstman staat alweer te dringen. Maar goed, ook de doorgewinterde outdoor en action sport liefhebber viert kerst.

Niets is mooier dan rond de haard de verhalen van afgelopen jaar te vertellen. Uiteraard met de gebruikelijke pakjes onder de kerstboom. Wij zetten een aantal gave kerstgadgets voor je op een rij.

8 Snowboard VideoReviews

In november waren we samen met het programma Tracks & Trails op de Hintertuxer Gletscher. Mark Stokmans en Hayco Volkers produceerde 8 videoreviews van boards van verschillende merken GNU, Libtec, K2, Ride en Borealis. Drie reviews hebben we reeds gepost: de GNU ZOID 159, de K2 Party Platter en de Koi Borealis.

Ook maakten wij een Snowboard Beginnersreview door als beginner verschillende boards te gebruiken. Niet specifiek ‘beginnersboards’. Welke boards volstaan wel voor een beginner en welke minder of niet.

GearTalk met Simone Moro

Simone Moro geniet de laatste jaren vooral bekendheid door zijn winterbeklimmingen zoals die van de Nanga Parbat ‘killermountain’ in Pakistan. We bezochten een lezing Simone ‘The life of an Explorer’. We mochten hem interviewen en omdat we onze GearLimits roots trouw blijven, spraken we met hem over “the gear” en “its limits”.

GearLimits Great Gear Awards voor lente/zomer 2017

De winter is net in volle gang. Schaatsen uit het vet, ski’s en boards van zolder. Je denkt dan niet meteen weer aan de zomer. Toch willen wij jullie tussen kerst en nieuwjaar alvast laten genieten van de producten die in 2017 op de markt komen.

In juli hebben wij de jaarlijkse Outdoor Show in Friedrichshafen weer bezocht, dé plek waar nagenoeg alle merken de collectie voor het volgende lente/zomer seizoen tonen aan retailers en media. Wij hebben een aantal producten, waarvan wij onder de indruk zijn, bekroond met de online GearLimits Great Gear Award.

Interview met Mark Maffe van The North Face 

Op 4 november spraken wij Mark Maffe, The North Face Category Manager EMEA, op de achtste editie van het Freeride Film Festival in Theater Tuschinski te Amsterdam.

Een open gesprek over – hoe kan het ook anders – ‘gear’. Vooral over The North Face wintercollectie 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.