De Yeti Loadout GoBox 30 is veelzijdig, robuust en duurzaam | Review

Voor wie vaak op avontuur gaat in de buitenlucht en altijd op zoek is naar manieren om je uitrusting te organiseren en veilig te vervoeren, is de Yeti LoadOut GoBox 30 zeker het overwegen waard. Deze stoere box is ontworpen voor allerlei outdoor activiteiten zoals roadtrips, de jacht, trektochten en wateravonturen. De GoBox biedt veelzijdigheid, duurzaamheid, slagvastheid en is water- en stofdicht, wat essentieel is om je spullen veilig mee te nemen. Ik gebruik GoBox 30 al ruim een jaar en naar volle tevredenheid.

Een van de belangrijkste aspecten van de Yeti LoadOut GoBox 30 is de veelzijdigheid. Deze box kan worden gebruikt voor alles, van het opbergen van kampeeruitrusting tot gereedschap voor off-road rijden. Het heeft een interne capaciteit van 30 liter, dus er is genoeg ruimte om alles wat je nodig hebt mee te nemen zonder dat het risico bestaat dat het beschadigt raakt tijdens transport. Bovendien is de GoBox voorzien van verschillende compartimenten waardoor je alles georganiseerd kunt houden.

Constructie

De constructie van deze box is ook indrukwekkend. De Yeti LoadOut GoBox 30 is gemaakt met een dubbelwandige constructie die ervoor zorgt dat hij bestand is tegen extreme temperaturen en schokken. De LoadOut GoBox-collectie heeft een slimme vergrendeling waarmee je de box gemakkelijk met één vinger kunt sluiten. Daarnaast is de deksel zo ontworpen dat de boxen goed stapelbaar zijn. Dit is een belangrijk kenmerk van deze collectie. Zo passen er bijvoorbeeld twee GoBox 15’s op de GoBox 30 en drie GoBox 15’s of één GoBox 15 en een GoBox 30 op de GoBox 60 (nog niet in Nederland verkrijgbaar).

Water- en stofdicht

Een ander belangrijk kenmerk van de Yeti LoadOut GoBox 30 is dat het water- en stofdicht is. De uitrusting wordt goed beschermd tegen de elementen omdat deze voldoet aan de internationale IP65- en IP67-normen voor bescherming tegen stof en volledige onderdompeling. Dit betekent dat je spullen veilig blijven, zelfs als je door de regen rijdt of over een stoffige weg gaat. Dit maakt het product perfect voor outdoor activiteiten waarbij je spullen droog moeten blijven, zoals kamperen, vissen en jagen.

Duurzaam

Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect van deze box. De Yeti LoadOut GoBox 30 is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen zware belastingen tijdens transport. Het is bestand tegen UV-straling, waardoor de kleur niet zal vervagen of verbleken na verloop van tijd. Bovendien heeft het product stevige handgrepen die ervoor zorgen dat hij gemakkelijk kan worden opgetild en verplaatst zonder zich zorgen te maken dat ze breken.

Slagvast

Slagvastheid is nog een kenmerk van deze box waar we niet omheen kunnen. Of je nu off-road gaat rijden, wandelt in de bergen of gewoon naar het kampeerterrein rijdt, deze box zal je spullen beschermen tegen schokken en stoten. De constructie met dubbele wand beschermt alles wat erin zit tegen ruwe behandeling, terwijl de stevige sluitingen ervoor zorgen dat alles op zijn plaats blijft.

Final thoughts

De Yeti LoadOut GoBox 30 is speciaal ontworpen voor mensen die graag buiten zijn en hun uitrusting veilig willen opbergen. De GoBox is water- en stofdicht, slagvast en veelzijdig, waardoor het een absolute must-have is voor iedereen die op zoek is naar een veilige manier om hun outdoor gear te transporteren. Hoewel de prijs van € 280 iets hoger ligt dan andere outdoor-opbergoplossingen, krijg je zeker waar voor je geld dankzij het duurzame en multifunctionele karakter van deze box.

Review overzicht

Constructie
9
Water- en stofdichtheid
10
Duurzaamheid
9
Slagvastheid
9
Veelzijdigheid
9
Prijs/kwaliteit
9

Samenvatting

De Yeti LoadOut GoBox 30 is water- en stofdicht, slagvast en veelzijdig, waardoor het een absolute must-have is voor iedereen die op zoek is naar een veilige manier om hun outdoor gear te transporteren.
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief

De Yeti LoadOut GoBox 30 is water- en stofdicht, slagvast en veelzijdig, waardoor het een absolute must-have is voor iedereen die op zoek is naar een veilige manier om hun outdoor gear te transporteren. De Yeti Loadout GoBox 30 is veelzijdig, robuust en duurzaam | Review