Gearlimits website volledig vernieuwd + een mooie winactie

Met trots opent Gearlimits vandaag ‘officieel’ de deuren van haar geheel vernieuwde website. Passend bij de huidige propositie en volledig responsive zodat ook op mobiele apparaten de website goed te gebruiken is. Ook het komend jaar zullen wij de website blijven doorontwikkelen.

Een frisse nieuwe look, gebaseerd op onze nieuwe huisstijl. Onze vernieuwde site is overzichtelijker, duidelijker en heeft nieuwe functionaliteiten en om overzicht te creëren is de site opgedeeld in duidelijke thema’s, waaronder:

  • Gear – Goed materiaal is essentieel voor een actieve levensstijl. Het helpt je nog meer te genieten van wat je buiten doet.
  • Adventure – Beweeg jezelf in situaties waarin dingen niet altijd gaan zoals gepland. Avontuur helpt je om te leren omgaan met de onzekerheden in het leven. En geniet ervan! 
  • How to (GearGuide) – Jouw bron voor deskundige en betrouwbare outdoor kennis. Alle informatie die je nodig hebt voor het leren van nieuwe vaardigheden, het kiezen en onderhouden van de juiste uitrusting en je voor te bereiden op je reizen en avonturen.
  • Explore – Reizen door bekende en onbekende gebieden om er (meer) over te leren. Het verkennen van nieuwe gebieden geeft ons het gevoel dat alles mogelijk is.
  • Inspiratie – Inspiratie maakt ons wakker voor nieuwe mogelijkheden door ons in staat te stellen onze gewone ervaringen en beperkingen te overstijgen.
  • Reviews – Reviews zijn een essentieel onderdeel van het helpen bij het besluitvormingsproces. Online reviews overbruggen de kloof tussen wat het merk over haar producten zegt en de mening van de gebruiker.

Ook in 2021 hét no-nonsense platform voor outdoor- en actionsport liefhebbers.

Maak kans op een Rubytec drinkbeker

Dit moet je doen

Ook de nieuwsbrief en ons YouTube kanaal zijn flink op schop gegaan. Schrijf je in voor de Gearlimits nieuwsbrief en/of abonneer je op ons YouTube kanaal. Iedere 25e inschrijving verrassen wij – in samenwerking met Robijns – met een Rubytec Hotshot drinkbeker t.w.v. 24,95.

Mocht je al geabonneerd zijn op de nieuwsbrief, abonneer je dan op ons YouTube kanaal om toch kans te maken op de Rubytec Hotshot.

Feedback

Heb je opmerkingen of suggesties naar aanleiding van de nieuwe website? Wij horen het graag. Laat dat dan weten door een mail te sturen naar info (at) gearlimits.com o.v.v. Feedback.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Dé next-level FPV drone voor avontuurlijke filmmakers is de DJI Avata 2

Als avontuurlijke filmmaker ben je voortdurend op zoek naar manieren om jouw kijk op de wereld vast te leggen op een manier die de...

Bergans Rabot Allround 3L Shell Jacket… Is dat ook zo? | Review

Het hele jaar door ben ik met verschillende activiteiten en of trainingen buiten te vinden. De afgelopen maanden heb ik de Bergans Rabot Allround...

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief