Bear Grylls, Modder, Zweet en Tranen. De Autobiografie

De autobiografie van Ultimate Survival-expert Bear Grylls

Hij overleeft in omstandigheden waar weinigen zich aan durven wagen.Dit is het opzienbarende verhaal van zijn avontuurlijke leven. Van jongs af aan zoekt Bear Grylls het avontuur op: hij doet aan bergbeklimmen, zeezeilen en diverse vechtsporten. Hij volgde een strenge militaire opleiding bij de Britse SAS, reisde de wereld rond – en brak zijn rug met een vrije parachutesprong. Hij herstelde en werd ’s werelds bekendste survivalexpert.

must-read-gearlimits-Bear-Grylls-Modder-zweet-en-tranen-de-autobiografie-coverOveral ter wereld daagt Grylls de wildernis uit; hij maakt vuur, trotseert roofdieren, stormen en watervallen, eet desnoods maden en drinkt kamelenurine. Zijn wekelijkse shows op Discovery Channel worden door honderden miljoenen mensen in 180 landen bekeken. Hij heeft zelfs zijn eigen kledinglijn. Modder, zweet en tranen is voorzien van kleurenfoto’s uit de privécollectie van Bear Grylls. Een meeslepend en opwindend boek voor zowel adrenalinejunkies als thuisblijvers.

Onze beoordeling:

De persoon achter de alleskunner ‘Bear Grylls’. Achter het imago van de Discovery bekendheid, schuilt echt een mens. Bekend geworden door Man vs Wild en Ultimate Survival, een demonstratie van zijn survivalvaardigheden. De autobiografie gaat vooral over zijn leven voordat hij een bekendheid werd. Zo is te lezen dat het zoeken naar extreme fysieke uitdagingen een van zijn karaktereigenschappen is.

Een Eton-ganger en blackbelt karateka die tekende voor de zware toelatingstrainingen voor de Britse De Special Air Service (SAS) elite-eenheid. Brak zijn rug bij een parachuteongeval en bedwong een paar jaar later Mount Everest. Zijn SAS-tijd en het beklimmen van de Everest komen vooral aan bod in het boek, dat over het algemeen prettig leest. De drie katernen met privéfoto’s zijn een mooie aanvulling op deze autobiografie. Wat ons beteft zeker het lezen waard.

Koop dit boek bij:

Editor's Squad
Editor's Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Stagiair(e) Online Redactie & Marketing

Gearlimits, hét no-nonsense platform voor outdoor en action sportliefhebbers, geboren uit een diepe liefde voor een actieve lifestyle. Een onafhankelijk platform, waar we hoogwaardige,...

5 high-end outdoor klapmessen voor iedere serieuze buitensporter

Een outdoor mes is niet alleen mooi, maar ook een onmisbare tool voor de serieuze buitensporter. Er zijn veel verschillende soorten messen, maar in...
00:03:38

De 4 must-see wintersport films

Eerder kon je onze 5 wintersport klassiekers die je moet zien vóór het winterseizoen start vinden. Als vervolg hebben we 4 must-see wintersport films...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.