Bear Grylls, Modder, Zweet en Tranen. De Autobiografie

De autobiografie van Ultimate Survival-expert Bear Grylls

Hij overleeft in omstandigheden waar weinigen zich aan durven wagen.Dit is het opzienbarende verhaal van zijn avontuurlijke leven. Van jongs af aan zoekt Bear Grylls het avontuur op: hij doet aan bergbeklimmen, zeezeilen en diverse vechtsporten. Hij volgde een strenge militaire opleiding bij de Britse SAS, reisde de wereld rond – en brak zijn rug met een vrije parachutesprong. Hij herstelde en werd ’s werelds bekendste survivalexpert.

must-read-gearlimits-Bear-Grylls-Modder-zweet-en-tranen-de-autobiografie-coverOveral ter wereld daagt Grylls de wildernis uit; hij maakt vuur, trotseert roofdieren, stormen en watervallen, eet desnoods maden en drinkt kamelenurine. Zijn wekelijkse shows op Discovery Channel worden door honderden miljoenen mensen in 180 landen bekeken. Hij heeft zelfs zijn eigen kledinglijn. Modder, zweet en tranen is voorzien van kleurenfoto’s uit de privécollectie van Bear Grylls. Een meeslepend en opwindend boek voor zowel adrenalinejunkies als thuisblijvers.

Onze beoordeling:

De persoon achter de alleskunner ‘Bear Grylls’. Achter het imago van de Discovery bekendheid, schuilt echt een mens. Bekend geworden door Man vs Wild en Ultimate Survival, een demonstratie van zijn survivalvaardigheden. De autobiografie gaat vooral over zijn leven voordat hij een bekendheid werd. Zo is te lezen dat het zoeken naar extreme fysieke uitdagingen een van zijn karaktereigenschappen is.

Een Eton-ganger en blackbelt karateka die tekende voor de zware toelatingstrainingen voor de Britse De Special Air Service (SAS) elite-eenheid. Brak zijn rug bij een parachuteongeval en bedwong een paar jaar later Mount Everest. Zijn SAS-tijd en het beklimmen van de Everest komen vooral aan bod in het boek, dat over het algemeen prettig leest. De drie katernen met privéfoto’s zijn een mooie aanvulling op deze autobiografie. Wat ons beteft zeker het lezen waard.

Koop dit boek bij:

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Het is lente! Tijd om naar buiten te gaan

Yes! De lente is weer begonnen. Het zonnetje breekt door, de natuur ontwaakt, krokussen en narcissen bloeien, bomen hebben bloesem. Ook wij ontwaken en...

Review: Cortazu Mountain Hardshell en Midlayer

De Cortazu Hardshell is een lichtgewicht drielaags hardshell jack. Gemaakt voor het skiën, wandelen of voor woon-werkverkeer. De DermizaxEV-stof is 100% waterdicht. Winddicht en...

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief