Zondag 15 mei wordt – van 9:00 tot 18:00 – voor de tweede keer het Outdoor Madness event georganiseerd. De instructeurs van Outdoor Valley staan klaar om je kennis te laten maken met vele outdoor activiteiten. Van boogschieten en kanoën tot klimmen en survival. Ook lasergamen behoort tot de mogelijkheden, net als zo’n 25 andere activiteiten.

Vanaf 18 jaar kan je kennismaken met de buitensportschool van Nederland: Outdoor Valley Fitness. Professionele instructeurs geven de hele dag meerdere lessen. Denk aan survivalbootcamp, outdoor spinnen (huh, wat?) – Ja, het bestaat echt – obstacle training, kajakfitness, kettlebell en outdoor yoga.

Voor degene die net wat meer uitdaging nodig hebben, zijn er verschillende wedstrijden. Ga de strijd aan bij de survivalrun, zoek het water op met de kajak- en SUP-wedstrijd of werk je in het zweet met de mountainbikewedstrijd en/of de trailrun wedstrijd. De mountainbikewedstrijd is onderdeel van de MTBcupZH en wordt georganiseerd in samenwerking met mountainbikeclub Dirty Hill. De trailrun wordt verzorgd door Rotterdam Atletiek en Run2Day. 

Tijdens de Outdoor Madness zijn er merken aanwezig bij de Sample Sale. Je vindt hier de beste kleding – van o.a. Super.NaturalMountain Hardwear en Kari Traa – en accessoires voor al je outdoor activiteiten tegen de mooie prijzen.

Voor de rustige momenten kan onder het genot van veel verschillende (gezonde) hapjes en drankjes naar lekkere muziek worden geluisterd. Probeer rawfoods of de iets ongezondere Madness Hamburger! Bij Outdoor Madness kan je ook terecht voor een Pinksterontbijt, een picknickmand voor de lunch of de Madness BBQ.

Outdoor Madness steunt team Roparun Geen Getrut

Tijdens het Pinksterweekend vindt de 25ste editie van de Roparun plaats. Outdoor Madness steunt Roparun Team Geen Getrut. Bezoekers die naar Outdoor Madness komen, vragen wij een bedrag te doneren ten goede van Roparun team Geen Getrut.

Meer informatie vind je op de Outdoor Madness website!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.