Voor degenen die zich al aan het oriënteren zijn voor de zomer van 2014 en eens iets anders willen. De High Coast Hike in Zweden is een mooie optie om eens over na te denken.

The High Coast Hike is een 40 kilometer lange tocht door het Zweedse Unesco werelderfgoed aan de Hoga Kusten. Je beslist zelf in hoeveel dagen je de tocht volbrengt, al is de tocht geënt op 2 á 3 dagen hiken. Geadviseerd wordt de trektocht te spreiden over 3 dagen, omdat je op deze manier een mooie combinatie hebt van challenge en pleasure. Je hebt je eigen materiaal (incl. tent) bij je terwijl het vervoer van eten, brandstof, kaarten en entertainment voor je wordt geregeld.

Het lopen van de High Coast Hike is meer dan zomaar een avontuur in een van ‘s werelds meest unieke omgevingen. Het is als thuiskomen… bij jezelf. Je krijgt de kans om alle onbelangrijke zaken, waar je je in het dagelijkse leven druk om maakt, in perspectief te plaatsen. Het maakt dus niet uit of je ervoor kiest om snel of op een meer ontspannen tempo te wandelen. De prachtige natuur en de stilte zijn een combinatie van opwinding en harmonie – zowel voor avonturiers als degenen die zich willen ontspannen en zichzelf willen vermaken.

Daag je vrienden, familie of collega’s uit. Leer elkaar beter kennen terwijl je geniet van een van ‘s werelds meest unieke omgevingen.

Feiten

  • Start data: 24 en 25 juli 2014.
  • Route: Ongeveer 40 km
  • Geschatte tijd: 1-3 dagen.
  • Kosten: Volwassenen: €168 (SEK 1.490)
  • Kinderen / jongeren: €112 (SEK 990)
  • Vereiste ervaring: Voor zowel ervaren als onervaren wandelaars.
  • Wat is inbegrepen? Wandelpas, vervoer, veiligheid, voedsel, outdoor training, koken op gas, enz.

Je kunt je hier inschrijven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.