Wild Life: love is a force of Nature | Trailer

De film ‘Wild Life: love is a force of nature’ is een inspirerende documentaire over Kris Tompkins, de eerste CEO van Patagonia. Gemaakt door National Geographic en Oscar-winnende filmmakers Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin, vertelt de film het verhaal van Kris’ ongelooflijke inzet voor natuurbescherming en haar levenslange toewijding aan het behoud van wilde dieren en hun habitat.

Vanaf haar vroege jaren als jonge surfer in Californië tot aan haar tijd bij Patagonia, heeft Kris altijd een passie gehad voor de natuur. In de jaren 90 besloot ze echter om zich volledig te wijden aan natuurbescherming en richtte ze samen met haar man Doug Tompkins het Tompkins Conservation programma op. Hun doel was om zoveel mogelijk land te kopen om het te beschermen tegen ontwikkeling en exploitatie.

Het verschil maken

De film biedt een diepgaand inzicht in Kris’ leven, werk en de uitdagingen waarmee ze werd geconfronteerd tijdens haar missie om wilde dieren te redden en hun leefgebieden te beschermen. Door middel van interviews met Kris zelf, evenals met vrienden, familieleden en collega’s, krijgt de kijker een goed beeld van wat er nodig is om je leven te wijden aan de bescherming van onze planeet.

Als je op zoek bent naar inspiratie over hoe één persoon echt een verschil kan maken in onze wereld, dan is deze film absoluut het bekijken waard. Het verhaal van Kris Tompkins zal je niet alleen raken, maar ook motiveren om zelf actie te ondernemen voor het behoud van onze planeet en al haar prachtige natuur.

De film word getoond in geselecteerde theaters door Europa.

Wild Life: love is a force of Nature
Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

8 redenen waarom Wales een must is voor de buitensporter die variatie wil

Wales is een land dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en gastvrije bevolking. Hoewel het misschien niet zo populair is als...

De Sea To Summit Dry Bag voor meer dan outdoor

Met de Lightweight Dry Bags van Sea to Summit hoef je je geen zorgen meer te maken over water of vocht die je spullen...

Win het boek ‘Run’ de 100 mooiste hardlooproutes ter wereld

Ben jij een fanatieke hardloper en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan is het boek 'Run' een absolute must-read voor jou! In dit boek...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief