Streaming vouchers voor het BANFF Mountain Film Festival

Sinds 1976 hebben bergsport liefhebbers, filmmakers, artiesten en atleten een date in het gezelligste openlucht mekka van Canada op het Banff Mountain Film and Book Festival om de beste films van het jaar te bekijken. Ondanks dat, of beter gezegd omdat, het afgelopen jaar in alle opzichten anders was, brengen zij je een speciale selectie films direct bij jou in huis.

Voor de eerste keer niet één, maar vier digitale programma’s via de Outdoor Cinema van ’s werelds meest gerenommeerde bergfilmfestival! Naast het traditionele BANFF-programma met de beste berg- en avonturenfilms van het jaar, krijg je ook toegang tot drie specials

BANFF Mountain Film Festival Specials

De Snow Show Special draait helemaal om poeder, terwijl de Running Special ervoor zorgt dat je meteen je schoenen wilt aantrekken. Last but not least duikt de Himalaya Special in fascinerende verhalen vanaf de top van de wereld.

Digitale tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 9,99 op www.banff-tour.de of op www.outdoor-cinema.net – voor de vier individuele afleveringen of een bundel!

Wij geven vier BANFF streaming vouchers weg

In samenwerking met het BANFF Mountain Film Festival mogen wij vier online streaming vouchers weggeven voor het BANFF Programma, inclusief de specials.

Wat moet je doen?

Het traditionele BANFF Programma

Het traditionele Banff-programma toont de beste berg- en avonturenfilms van het Banff Mountain Film Festival. Inclusief: klimmen, mountainbiken en freeriden, evenals twee toegewijde milieuactivisten en als hoogtepunt de uitstekende alpine documentaire K2: The Impossible Descent.

K2: The Impossible Descent

© Marek Ogien

Door een van de meest uitdagende achtduizenders af te dalen, bereikt de Poolse ski-bergbeklimmer Andrzej Bargiel het bijna onmogelijke. Met de hulp van zijn broer Bartek, een ervaren dronepiloot, wordt hij de eerste persoon die de 8611 meter hoge K2 op ski’s bedwingt.

Ten Thousand Bolts

© Alex Levin

Boren, zekeren en klimmen. In de afgelopen 30 jaar heeft Toni Arbones ongeveer duizend routes uitgezet in het klimgebied Siurana (Catalaans, Spanje). Deze film is een portret van een zelfbenoemde hippie en meesterklimmer die nieuwe en notoir moeilijke routes blijft ontdekken en uitzetten zodat andere klimmers deze kunnen ervaren en waarderen.

The Legend Of Tommy G

© Bike Kingdom Lanzerheide Sterling Lorence

Snelle ritten en wilde geruchten. In deze MTB-short draait alles om een mysterieus geheim plekje dat de Belgische profwielrenner Tommy G beweert te hebben gevonden. Een grandioos decor, creatief camerawerk en lichte komedie maken deze mountainbike film zo bijzonder.

Charge 2

© Mike Gamble

Opladen en herladen. Vijf freeskiërs en een dronepiloot uit de actievolle hitfilm van vorig jaar verkennen British Columbia voor de tweede keer. Met zowel GoPros als drones legt de film unieke perspectieven vast van de hoogvliegende, technische bedrog van de skiërs in de poederachtige open plekken van het Monashee-gebergte.

Ter inspiratie onderstaand de BANFF Festival trailer

Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

[WINACTIE] De jubileumuitgave van de E.O.F.T. staat voor de deur

Eindelijk is het dan zover: Europa’s meest gerenommeerde Outdoor-Filmfestival start, na een éénjarige pauze wegens corona, met haar twintigste toernee! In zeven films neemt...

Offroad met de Range Rover SVR in de nieuwste James Bond-film No Time To Die

Offroad, Range Rover en ‘Gearlimits’ gaan goed samen. En als er Gear to the Limits wordt gebruikt, zijn het wel de stunts in de...

De Urban Sports Week Amsterdam komt er weer aan

Op 23 en 24 oktober 2021 staat Amsterdam opnieuw in het teken van Urban Sports tijdens de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). De gemeente...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief