Onverhard gravelbiken op de Veluwezoom en Deelerwoud met Komoot

Deze route reed ik in oktober op mijn nieuwe RodeoLabs Flaanimal gravelbike. Een werkelijk schitterende route door het Deelerwoud, Loenermark en Veluwezoom. De kleuren in de maand oktober waren geweldig. Onderweg zelfs nog edelherten en zwijnen met jongen gezien.

Komoot inspireert

Even geen inspiratie voor een fietstocht of wandeling? Komoot kan je helpen met tour-aanbevelingen en collecties. Geniet van routes die andere Komoot gebruikers voor je in kaart hebben gebracht. Wij delen deze week routes van drie Gearlimits contributors voor je. Vandaag de route van Albin Bronkhorst. Deel onderaan de pagina de route die jij graag wil volgen en maak kans op een Komoot Goodie Bag.

Veluwezoom en Deelerwoud

Route is 90-95% onverhard, waaronder veel zandpaden, dus brede banden zijn gewenst. Ik reed op niet meer dan 1.5 bar. Zelf rij ik op 40mm Pirelli Cinturato M. Neem wel de tijd voor deze route, de gemiddelde snelheid ligt onder de 25km/u.

Tip: afsluiten met een pannenkoek en koffie in Hoog Soeren of elders in de buurt.

Wil je deze route zelf fietsen en ben je niet zo van het plannen? Je vindt hem op Komoot. De frontpage staat vol met inspirerende wandelingen fietstochten of wat voor sport je ook graag doet. Je kan de lengte en hoogteverschillen zien en aan de hand van de foto’s en beschrijvingen krijg je snel een beeld van de route.

Onverhard gravelbiken op de Veluwezoom en Deelerwoud met Komoot

WIN EEN KOMOOT GOODIE BAG

Deel jouw favoriete route met ons om andere te inspireren deze te lopen, fietsen, rennen etc. en maak kans op een Komoot Goodie Bag met mok, cycling-cap en bidon. Om kans te maken op deze artikelen hoef je alleen maar een reactie achter te laten onderaan deze pagina in de comments. Laat ons weten welke route je graag zou willen volgen, en deel de link naar die route. That’s all!

Op 1 januari 2022 kiezen wij een winnaar en vermelden we dat in de comments op deze pagina. Ook nemen we contact op via het doorgegeven e-mailadres om te vragen naar welk adres we het gewonnen product kunnen sturen. Geen stress, het e-mailadres is alleen voor ons zichtbaar en wordt niet vermeld in de reactie die je plaatst.

Albin Bronkhorst
Albin Bronkhorsthttp://foundersforce.nl/
Serial entrepreneur. Founded several companies. Internet, news & sports junk. Survivor. Passion for cycling, hiking, travel, outdoor sports. Instagram: @albinrene. Country: Canada. Bike: Canyon Aeroad CF SLX 8. Board: Burton Supermodel.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Het hoe en waarom van een goede lawine-uitrusting

Off-piste skiën en snowboarden is bijzonder populair. De aantrekkingskracht van verse, onbetreden sneeuw is groot. Het gevaar des te meer. Jaarlijks kost het vele...

Een weekendje binnen? Dan kun je ook avontuur zoeken met gamen

Voor buitensporters is buiten zijn een deel van hun leven. Of het nu gaat om bergbeklimmen, kajakken op rivieren of hardlopen over paden, ze...

De thru-hiking paklijst voor langeafstandswandelaars

Wat heb je nodig voor jouw volgende langeafstandswandeling? Goede vraag! Samen met thru-hiking gingen we op onderzoek uit en kwamen we tot een handige...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief