De 4 must-see wintersport films

Eerder kon je onze 5 wintersport klassiekers die je moet zien vóór het winterseizoen start vinden. Als vervolg hebben we 4 must-see wintersport films geselecteerd voor een gezellige corona-proof pre-wintersport filmavond.

Into The Mind

Bovenaan deze post geplaatst is dit is een verhaal van het groeien naar de ultieme uitdaging. De film gaat over een off-piste skiër die een buitengewone tocht maakt en daarna tijdens een afdaling zwaar ten val komt, waarna het verhaal verder gaat met zijn herstel en drang om weer de berg op te gaan. Van de makers van All.I.Can, Sherpas Cinema, waarmee zij verschillende prijzen in de wacht hebben gesleept.

Shades of Winter

Shades of Winter neemt de kijker mee op een reis naar diverse unieke skigebieden van Alaska tot Japan. In de film zal duidelijk naar voren komen hoe Sandra en collega skiërs de afgelopen jaren hun passie gevolgd hebben om uiteindelijk in staat te zijn om dromen te verwezenlijken. Maar uiteraard draait de film vooral om het freestyle skiën zelf. De film is destijds in première gegaan op het International Freeski Festival (IF3) in Montreal.

Tracing Skylines

“Tracing Skylines” volgt zes professionele free skiërs als ze hun avontuurlijke dromen in werkelijkheid gaan uitvoeren. Jarenlang hebben ze gefantaseerd over hoe het zou zijn en nu is het vastgelegd met de nieuwste technieken. Van Alaska tot Frankrijk en Zwitserland en zelfs in Detroit jagen de skiers Bobby Brown, Karl Fostvedt, Pep Fujas, Seth Morrison, Sean Pettit en Julien Regnier hun individuele dromen na.

Supervention

Field Productions presenteerde Supervention. Een documentaire over modern skiën en snowboarden. ’s Werelds meest getalenteerde skiërs en snowboarders nemen je mee op een intense en onvoorspelbare reis. Het verhaal speelt zich af op verschillende locaties, zoals Noorwegen, Nieuw Zeeland, Alaska en British Columbia.

 

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Olight Camping Kick-Off korting actie

We zitten weer volop in het kampeerseizoen. Kamperen is leuk, voordelig en kan tegenwoordig erg comfortabel. Voor ieder wat wils. Wakker worden in de...

Sonos en The North Face verbinden muziek, reizen en avontuur op een manier die bijzonder is

Sonos en The North Face trappen een speciale samenwerking af die de weg baant voor een totaal nieuwe beleving van bijzondere expedities en landschappen....

GearBite: De nieuwe SPY+ Monolith zonnebril

SPY+ lanceerde recent een symbool van pure expressie. De Monolith is gearriveerd vanuit een andere dimensie om onze ogen te openen en niet alleen...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief