007 is onlosmakelijk verbonden met ‘gear’. Binnenkort brengen we dan ook aanvullende gear-tips voor 007. Met daarbij een geweldig te winnen – No Limits 007 Gear Box – premium pakket ter waarde van € 1030,-. Om je alvast op te warmen zijn er nu bij GearLimits mooie ‘originele’ SPECTRE items te winnen.

De film

Filmposter_SpectreSam Mendes is terug als regisseur van SPECTRE, en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Verder met Christoph Waltz, Monica Bellucci, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomi Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista, Stephanie Sigman.

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE.

SPECTRE is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade. SPECTRE is de opvolger van SKYFALL, de grootste Bond-film allertijden met een opbrengst van $1.1 miljard box office wereldwijd.

SPECTRE draait vanaf 29 oktober in de bioscoop, ook in IMAX. Reserveer hier je tickets.

De prijzen

GearLimits mag 3 caps en 3 Polo Shirts verloten.

// Winactie gesloten

De loting is gedaan en de winnaars zijn bekend en prijzen verstuurd.

Gelieve je vóór vrijdag 13 november je adresgegevens door te geven om het recht op de prijs niet te verliezen.

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Vraag/opmerking (verplicht)

De winactie liep tot en met 6 november en werd mogelijk gemaakt door Universal Pictures International.

Lees hier de voorwaarden. Deze winactie is alleen voor deelnemers woonachtig in Nederland en België.

2 REACTIES

  1. @Jeroen Inderdaad!!! Mooi 007 Spectre merchandise spul. Ik zie vooral uit naar de winactie met de No Limits 007 Gear Box t.w.v. 1030,-. Spectre belooft veel als ik de NRC Next van vandaag lees:

    The Guardian (*****) – Bond is terug en Daniel Craig in een geweldig spanned, spectaculair 007-avontuur, dat bij vlagen net zo uitzinnig extravagant is als een opera. De film portretteert de inlichtingendienst als archaïsch bolwerk., en hij durft het aan op z’n Edward Snowdens de enge, vrijheid beperkende surveillance aan de kaak te stellen. Het is pure actiegekte, mét gevoel voor stijl.

    The Daily Telegraph (*****) – Er zit een martelscène in die nu al een klassieker is. Gepeperd met sinistere humor, bomvol spannin en ijzingwekkend sadisme. Spectre is een film in de geweldige oude stijl van Ian Fleming. Een zuiver staaltje cinematografische dodenopwekking.

Geef een reactie