Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijken

Ik hoop dat jullie allen goed door deze lastige tijd komen, nu het grootste gedeelte van Europa en de rest van de wereld ‘op slot’ zitten. Timeline Missions zorgt in ieder geval voor een uur afleiding om de tijd te doden en hebben Degrees North gratis online beschikbaar gemaakt.

Degrees North

Degrees North combineert huiveringwekkende actiefoto’s van toonaangevende freeriders met een verhaal over avontuur en ontdekking. Wereldberoemde freeriders Xavier De Le Rue, Samuel Anthamatten en Ralph Backstrom ontwikkelen de sport van freeriden door het gebruik van nieuwe technologie om afgelegen gebieden te verkennen om ski- en snowboardactie te tonen op een manier die nog nooit eerder is gezien.

Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijkenHet plan was eenvoudig: ga naar afgelegen noordelijke gebieden van Svalbard en Alaska en gebruik vervolgens een paramotorische vleugel om gebieden te bereiken die niet per helikopter bereikbaar zijn. De film brengt de voortgang van een idee in kaart om deze vleugels te gebruiken om op een meer persoonlijke en organische manier toegang te krijgen tot gebieden vanuit de lucht, met als doel geweldige actiefoto’s vast te leggen. Maar de realiteit was niet zo eenvoudig.

Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijkenWe zien de avontuurlijke geest van de riders het idee door de hele film heen pushen. Ze beginnen met het idee om de vleugels te gebruiken om lijnen te bekijken en ontwikkelen vervolgens de vaardigheden om ze op de top van adembenemende bergen te laten vallen. Eindelijk brengen ze het naar een ‘next level’ door het klimmen helemaal te skippen en hun ‘vleugels’ te gebruiken om zich rechtstreeks in de sneeuw te storten.

Degrees North is een intieme uiteenzetting van wat avontuur betekent voor toonaangevende actiesporters. We zien een gevaarlijke en niet-beproefde techniek in combinatie met het slechtste sneeuwseizoen sinds generaties. Degrees North is een avonturenverhaal vol hoogtepunten en dieptepunten. Letterlijk!

Geniet ervan!

Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijkenFotocredits: Tero Repo
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De beste Ski & Outdoor hardshell jassen voor 2021/2022

Voor de ultieme bescherming tijdens je ski & outdoor trips, hebben we de beste hardshell jassen in de markt op een rijtje gezet. Bij...

Rab & Lowe Alpine openen Europees reparatie- en servicecentrum in Nederland

Liefde voor de bergen, voor kleding en voor uitrusting is van meet af aan de drijvende kracht achter de merken Rab en Lowe Alpine...

GearBite: de geheel nieuwe Suunto Core Alpha Stealth is gemaakt voor iedere buitensporter

Voor iedere veeleisende buitensporter is er altijd een Suunto. Nu is er de nieuwe Core Alpha Stealth, een ABC-outdoorhorloge (Altimeter, Barometer, Compass). Of je...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief