Film: De Marathon du Mont Blanc met TeamSalomonNL

De Marathon du Mont Blanc is een iconisch trailrunning-evenement waarbij trailrunners van over de hele wereld op verschillende afstanden met elkaar maar vooral met de berg de strijd aangaan op en over de waanzinnige paden in en rond Chamonix.

Een ongelofelijk inspirerend evenement, de natuur is zo mooi, de sfeer in Chamonix zo gaaf, de atleten van werkelijke topklasse en we voelen en eindeloos respect voor elke trailrunner die de temperaturen van 30+ graden Celsius trotseert tijdens de 2019-editie.

In deze film zien we vijf van de zes leden van TeamSalomonNL die we de afgelopen tijd gevolgd hebben die elk op een eigen, soms meerdere afstanden meedoen:

  • Susan van Duijl op de 90km
  • Tim van den Broeke op de Vertical K (1000 hoogtemeters op 3,9km afstand) en de 23 kilometer.
  • Tim Pleijte op de Vertical K en de Marathon
  • Michel Buijck op de 23 km
  • Suzan Nieman op de marathon.

Echt een team van ontzettende mooie mensen die elk op hun eigen manier de wedstrijd aangaan. We mochten ze van dichtbij volgen, voor en na de start, maar ook tijdens de wedstrijd spraken we ze. Wij kregen er zelf helemaal zin in om volgend jaar ook aan de start te staan van dit memorabele event.

Voor alle info over hun ga dus vooral naar de TeamSalomonNL site.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief