Doe mee met de Ocean Film Tour raffle en WIN TICKETS

Nauwelijks te geloven – maar: De International Ocean Film Tour steekt na een door de corona pandemie veroorzaakte pauze, eindelijk weer van wal! Aan boord hebben we het gloednieuwe programma vol spannende verhalen rondom onze oceanen, waarvoor wij 3 x 2 tickets mogen weggeven.

Het gezicht van de Tour is de 13-jarige Shobe, voor wie surfen hoop geeft op een beter leven, weg van de armoede in Bangladesh. Daarnaast gaan we op een wetenschappelijke ontdekkingstocht naar de bodem van de Middellandse Zee en gaan we naar het eeuwige ijs. Vendée-Globe-newcomer Boris Herrmann kan zich bij de zwaarste zeilregatta van de wereld geen pauze veroorloven, want hij is bij alle uitdagingen die de zee voor hem in petto heeft, helemaal op zichzelf aangewezen!

Scanbare tickets

De voorstellingen zijn met inachtname van alle regels en vereisten, de flexibele hygiëne maatregelen en de digitale uitwijkmogelijkheden, gepland. Nieuw zijn de scanbare kaartjes, die per direct bij alle OCEAN-events zorgen voor een contactloze incheck. De première van de filmtour vindt op 8 maart in Hamburg plaats en vervolgens staan er 150 voorstellingen op de agenda van de Ocean Film Tour w.o. 6 voorstellingen in Nederland. Er worden vijf films vertoond met een totale lengte van ongeveer 120 minuten. Het gehele programma, inclusief toelichting, duurt tussen 2,5 en 3 uur.

Wij geven 3 x 2 tickets weg

In samenwerking met European Outdoor Film Tour mogen wij 3×2 tickets weggeven voor de International Ocean Film Tour!

Wat moet je doen?

  • Schrijf je in voor de Gearlimits nieuwsbrief
  • Laat onderaan deze pagina in de comments weten naar welke voorstelling je wilt en met wie. Geen stress, het e-mailadres is alleen voor ons zichtbaar en wordt niet vermeld in de reactie die je plaatst.

De winactie loopt t/m 10 maart 2022

Het programma

De beste avonturen op zee en de beste watersportfilms in de bioscoop. Met heel veel actie op en onder water en spannende verhalen over onze oceanen!

Into the ice

Doe mee met de Ocean Film Tour raffle en WIN TICKETS
© Lars H. Ostenfeld

DENEMARKEN 2022 | 7 MINUTEN

De glacioloog Alun Hubbard probeert de geheimen van het eeuwige ijs te ontdekken. Hij wil weten hoe het smeltwater van onze gletsjers de klimaatmodellen beinvloedt. Daartoe begeeft hij zich op een gevaarlijke missie.

The deep med

Doe mee met de Ocean Film Tour raffle en WIN TICKETS
© Laurent Ballesta

FRANKRIJK 2020 | 33 MINUTEN

De marien bioloog en fotograaf Laurent Ballesta gaat op een 28-daagse duikmissie, om het fascinerende ecosysteem op de bodem van de Middellandse Zee vast te leggen.

Cold water therapy

© Remy Brand

AUSTRALIË 2020 | 16 MINUTEN

De drie zongebruinde surfers Remy, Josh en Jake hebben genoeg van de overvolle surf spots van hun eigen Australië. Hun zoektocht naar lege golven brengt hen naar de andere kant van de wereld. Meer precies… naar het ijskoude Alaska!

Shobe surfs

Doe mee met de Ocean Film Tour raffle en WIN TICKETS
© Saikat Mojumdar

CANADA 2021 | 36 MINUTEN

Surfen als perspectief: De 13-jarige Shobe uit Bangladesh surft voor haar leven. Dat stuit in haar vaderland vaak op onbegrip. Kan de sport haar toegangskaartje naar een betere toekomst zijn?

Storm ride

Doe mee met de Ocean Film Tour raffle en WIN TICKETS
© UFA Documentary

DUITSLAND 2021| 32 MINUTEN

Boris Herrmann zeilt de wereld rond – alleen en non-stop – Heel lang ligt de man uit Hamburg in de legendarische zeilregatta‚ Vendée Globe‘, op een van de voorste plaatsen, maar of hij die positie kan houden hangt van de zee af…en die is onberekenbaar.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Hanwag Rotpunkt retro bergschoen revival

In de vroege jaren '80 introduceerde Hanwag, een bekende fabrikant van berg- en wandelschoenen, als een van de pioniers sportklimschoenen op de markt. Nu...

De Motorola Defy Satellite Link bluetooth gadget | Review

Als outdoor liefhebber ben ik altijd op zoek naar handige gadgets die mijn avonturen in de natuur kunnen verbeteren. Onlangs heb ik het Motorola...

De Lowe Alpine Airzone Trail Camino 37:42 liter hiking rugzak | Review

Als je op zoek bent naar een comfortabele rugzak voor wandelingen, hikes of backpack reizen, dan raad ik de Lowe Alpine Airzone Trail Camino...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief