De Banff Mountain Film Festival World Tour is coming…

De Banff Mountain Film Festival World Tour gaat weer van start dit jaar. Vanaf april is ze in Nederland op tournee. Alweer voor de 41e keer gaan de, bij de „Outdoor-Oscars“ in het Canadese Banff bekroonde films, op wereldreis en toveren spannende avonturenverhalen op het witte doek. Zoals we gewend zijn, valt de Banff Tour ook nu weer op door een grote mate van afwisseling, prikkeling en prachtige beelden, die bij iedereen de reislust opwekken.

Tijdens het ongeveer twee uur durende programma van 2017 worden acht documentaires rondom de thema’s outdoor, natuur en avontuur vertoond. We ontvoeren de toeschouwers op een mountainbiketrip in de schrale woestijn van Nevada, zorgen voor klamme handjes bij het bergbeklimmen in de Polynesische jungle en bibberen mee wanneer onze coryfeeën in Iran de stijgvellen over hun tourski‘s trekken.

Twee bijzondere hoogtepunten zijn dit jaar DOING IT SCARED, een portret over de bergbeklimmer Paul Pritchard, die ondanks, of beter gezegd met een halfzijdige verlamming een rotsnaald aan de Tasmaanse kust beklimt. Daarnaast laat de onderhoudende roeidocumentaire FOUR MOMS IN A BOAT zien wat er aan beroering ontstaat, als vier fulltime moeders spontaan besluiten aan een roeiwedstrijd over de Atlantische Oceaan deel te nemen.

De Banff Mountain Film Festival World Tour komt naar zeven Nederlandse steden. Het startschot klinkt op 5 april in Eindhoven.

Kaartjes kun je vanaf € 12,- in de voorverkoop bij Bever krijgen, of online bestellen.

Speelschema

GearLimits is er in ieder geval bij!!!

[vc_gallery interval=”0″ images=”12000″ img_size=”full”]

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Next level vliegen met de DJI FPV drone

DJI heeft vandaag een geheel nieuwe drone-categorie geïntroduceerd, de DJI FPV. Deze drone combineert de first-person view, snelle prestaties van race-drones, de filmische camera-sweep...

Fjällräven maakt innovatieve ‘Samlaren’ collectie van restmateriaal

Fjällräven introduceerde vandaag haar Samlaren - Zweeds voor ‘de verzamelaar’ - collectie. Gemaakt door innovatief gebruik te maken van restmateriaal. Dit maakt de Samlaren...

European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 Aflevering 4

Het grootste adventure filmfestival van Europa. Jaarlijks organiseert de E.O.F.T., in samenwerking met Mammut en GORE-TEX, een filmtour door wel twintig landen. Deze tour...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.